Interieurbouw bij DESTIL

Interieurbouw bij DESTIL: De finishing touch in het bouwproces

DESTIL heeft al jaren een ruim assortiment artikelen voor de keuken-, stand- en interieurbouwer. Doordat de interieurbouwer een steeds belangrijkere rol krijgt in het eindresultaat van woning- en utiliteitbouw is DESTIL voor steeds meer bedrijven ook hiervoor de juiste partner. Freek van Bladel, Productspecialist RDI bij DESTIL, vertelt je graag meer!

Vanuit de vestiging in Helmond begeleiden we al zo’n 25 jaar de verkoop voor deze specifieke klantengroep. Er wordt intensief samengewerkt met bekende A-merken. Maar wij merken dat de markt steeds om nieuwe oplossingen vraagt en uiteraard staat DESTIL open voor nieuwe en vernieuwende merken.

Zo was DESTIL de eerste dealer in Nederland voor FritsJurgens taatsdeurbeslag. Sinds 2012 wordt dit innovatieve Nederlandse product succesvol verkocht door DESTIL. Ook laden op maat van BLUM, Invisidoor kozijnen op maat en Invisible scharnieren zijn via ons te bestellen. De laden kun je zelfs online via onze webshop bestellen. Wil je de laden zelf maken? Dat kan natuurlijk ook. Het bestellen van de losse onderdelen kan binnenkort ook via de online lade configurator die momenteel gebouwd wordt.

Op de hoogte blijven

Door het bezoeken van beurzen in binnen- en buitenland blijven de collega’s van afdeling Interieur op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de markt. Daarnaast levert ook het directe contact met onze klanten waardevolle informatie op. Een mooi voorbeeld hiervan is de nieuwe samenwerking met Reginox in Rijssen. Door deze samenwerking leert DESTIL nieuwe klanten kennen en is er meteen een goed contact waar de klant ook baat bij heeft. Niet alleen de keuken- stand en interieurbouwer kan bij de afdeling Interieur terecht, maar ook bouwbedrijven die een stap verder durven te gaan en openstaan voor vernieuwende producten kunnen contact op nemen met de afdeling interieur!

Freek van Bladel - productspecialist interieur

Freek van Bladel - Productspecialist RDI