Waarom DESTIL

DESTIL is een groothandel voor de bouw en industrie. Wij hebben meer dan 150.000 artikelen onder één dak. In onze webshop ben je elk moment van de dag aan het juiste adres. Maar ook in onze 35 vestigingen verspreid over Nederland helpen we je graag verder.

Voor elk vakgebied hebben wij een specialist die elke vraag beantwoordt en objectief advies geeft. Over de producten uit het brede assortiment kun je snel beschikken. Vandaag besteld, is morgen geleverd: door heel Nederland. Dat is het gemak van destil.nl. Niet voor niets kiezen veel bedrijven in de bouwnijverheid, machinale houtbewerking, interieurbouw en industrie voor DESTIL.

DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Kies je voor DESTIL dan kies je voor de meerwaarde van een modern partnership. Hier ben je verzekerd van merkonafhankelijke adviezen, kostenbesparing, one-stop-shopping en efficiency. Je hebt de beste A-merken tot je beschikking, kunt via tracking & tracing je bestellingen volgen en je kunt je laten bijstaan door onze specialisten.