powertool Deals

Aan de slag met Festool 15% korting | Hitachi, Bosch en Makita

DESTIL beschikt over een ruim assortiment professioneel elektrisch gereedschap, ook wel Powertools genoemd. DESTIL wil de vakman alleen voorzien van topkwaliteit waarmee je snel en precies te werk kunt gaan. Daarom bieden wij alleen A-merken aan zoals o.a. Hitachi, Makita, Bosch, Festool, Spit, Fein en Carat.

Speciaal voor de vakman de DESTIL powertoolDeals!

De powertoolDeals is een steeds wisselende selectie van de nieuwste, meest verkochte machines van dit moment, welke we tijdelijk tegen uitzonderlijk scherpe prijzen aan kunnen bieden. Het aanbod wijzigt continue dus houd deze deals goed in de gaten voor je eigen voordeel!

Bekijk onderstaand het huidige assortiment powertoolDeals en haal direct meer power in huis! Het gehele powertool assortiment vind je hier.

15% korting op Festool tot en met 31 augustus 2017

FestoolDeals.

15% kortingTot en met 31 augustus betrouwbaar, duurzaam en robust elektrisch gereedschap van Festool in de aanbieding. 15% korting!


Het beste gereedschap voor de vakman. Niets meer. Niets minder.

Hitachi Powertools

Makita Powertools

Bosch Powertools

Hitachi powertools
Kwaliteit staat voorop bij Hitachi Power Tools. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is al jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.


Bekijk de Hitachi powertoolDeals
festool logo
Al meer dan 90 jaar heeft Festool een onafgebroken passie voor hoogwaardige elektrische gereedschappen. Deze passie delen ze met hun gebruikers en fans: met onze machines maken zij het werk van professionele vakmannen eenvoudiger – en helpen ze hen daarbij om sneller een perfect resultaat te krijgen.


Bekijk de Festool powertoolDeals
Makita powertools
Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. De machines die stuk voorstuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen.


Bekijk de Makita powertoolDeals
Bosch powertools
Voor professionals uit handwerk en industrie produceert Bosch elektrische gereedschappen, die de beste techniek, het hoogste vermogen en topkwaliteit voor efficiënt werk bieden. Bosch ontwikkelt innovatieve gereedschappen waarmee je op alle gebieden gegarandeerd professionele resultaten bereikt.

Bekijk de Bosch powertoolDeals