Interieur DESTIL

Bied je klanten het beste en het mooiste. De productgroep interieur geeft je veel keuze. Wij hebben een compleet assortiment aan luxe raam- en deurbeslag en meubelbeslag voor keuken-, meubel-, jacht- en interieurbouwers. Zo kunnen je klanten luxe raam- en deurbeslag van bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland bestellen.

Een breed assortiment en gedetailleerde productkennis zijn de voorwaarden voor maatwerk. Dat leveren wij dan ook: jij geeft ons de maten, wij zorgen voor pasklare lades, schuifdeuren en kastinterieurs. We nemen zowel opdrachten aan voor enkele stuks als complete projecten voor de utiliteit- en woningbouw.

Onze merken: Reginox | Lamello | Blum | FritsJurgens | Franke | Formani Hawa

Onze categorieën interieur

  

  

 

Contact

interieur@destil.nl

Tel: 013-4653019

Kom naar onze showrooms in:
Tilburg
Nijmegen  
Helmond
Den Bosch

Interieurtoppers - Smart Entrance

 

Acties en Nieuws

Matador doorjack


Nieuws FritsJurgens


Ons specialisten team

Onze specialisten adviseren graag, waarbij de aanbieding altijd via jou verloopt. Onze productspecialisten hebben actuele productkennis die zij graag met je delen. Op onze hoofdvestiging in Tilburg organiseren we regelmatig trainingen en toolbox meetings voor aannemers, keuken-, meubel- en interieurbouwers. Daarnaast zijn zij sparringspartner voor architecten.

   

     
 Freek van Bladel  Twan Peters  Bjorn van Luijck

Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag is een tijdrovende bezigheid. Wij adviseren je graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653019 of interieur@destil.nl

Afspraak in een showroom

Wil je een afspraak in een van onze showrooms? Neem dan contact op met de vestiging per mail of via de telefoon.

Interieurtoppers - Smart Entrance

 

Acties en Nieuws


Formani bekent kleur


Ons specialisten team

Onze specialisten adviseren graag, waarbij de aanbieding altijd via jou verloopt. Onze productspecialisten hebben actuele productkennis die zij graag met je delen. Op onze hoofdvestiging in Tilburg organiseren We regelmatig trainingen en toolbox meetings voor aannemers, keuken-, meubel- en interieurbouwers. Daarnaast zijn zij sparringspartner voor architecten.

Freek van Bladel

 

Twan Peters

Bjorn van Luijk

Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag is een tijdrovende bezigheid. Wij adviseren je graag. Neem voor meer informatie vrijblijven contact op via 013-4653019 of interieur@destil.nl