Interieur

Bied je klanten het beste en het mooiste. De productgroep interieur geeft je veel keuze. Wij hebben een compleet assortiment aan luxe raam- en deurbeslag en meubelbeslag voor keuken-, meubel-, jacht- en interieurbouwers. Zo kunnen je klanten luxe raam- en deurbeslag van bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland bestellen.

Een breed assortiment en gedetailleerde productkennis zijn de voorwaarden voor maatwerk. Dat leveren wij dan ook: jij geeft ons de maten, wij zorgen voor pasklare lades, schuifdeuren en kastinterieurs. We nemen zowel opdrachten aan voor enkele stuks als complete projecten voor de utiliteit- en woningbouw.

Acties en Nieuws

Uitnodiging blum klantendag


Acties en Nieuws

DESTIL interieur


Onze categorieën interieur

Keukeninrichting  DESTIL kantoorinrichting

DESTIL meubelbeslag  Deurbeslag

Ons specialisten team

Onze specialisten adviseren graag, waarbij de aanbieding altijd via jou verloopt. Onze productspecialisten hebben actuele productkennis die zij graag met je delen. Op onze hoofdvestiging in Tilburg organiseren we regelmatig trainingen en toolbox meetings voor aannemers, keuken-, meubel- en interieurbouwers. Daarnaast zijn zij sparringspartner voor architecten.

   

 Freek van Bladel  Twan Peters  Bjorn van luijck
 Freek van Bladel  Twan Peters  Bjorn van Luijck

Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag is een tijdrovende bezigheid. Wij adviseren je graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653019 of interieur@destil.nl

Afspraak in een showroom

Wil je een afspraak in een van onze showrooms? Neem dan contact op met de vestiging per mail of via de telefoon.

Ons specialisten team

Onze specialisten adviseren graag, waarbij de aanbieding altijd via jou verloopt. Onze productspecialisten hebben actuele productkennis die zij graag met je delen. Op onze hoofdvestiging in Tilburg organiseren We regelmatig trainingen en toolbox meetings voor aannemers, keuken-, meubel- en interieurbouwers. Daarnaast zijn zij sparringspartner voor architecten.

Freek van Bladel

Freek van Bladel

 Interieur - Twan-Peters

Twan Peters

Bjorn van luijck

Bjorn van Luijk

Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag is een tijdrovende bezigheid. Wij adviseren je graag. Neem voor meer informatie vrijblijven contact op via 013-4653019 of interieur@destil.nl


Ga mee naar de Blum klantendag

Aanmelding blum klantendag

Afdeling DESTIL Interieur nodigt je uit voor een informatieve klantendag bij Blum in Zaltbommel. Deze interessante dag heeft als doel nader kennis te maken met de producten, services en toepassingen van Blum met als klap op de vuurpijl een rondleiding door de showroom en demonstratie van de machines.

Programma - 21 november vanaf 13.00 uur

Het programma start om 13.00 uur met een ontvangst en introductie.Daarna staan de volgende onderdelen op het programma:

  • Rondleiding showroom
  • Online corpus configurator
  • Machines en mallen
  • Afsluitende borrel
We sluiten de dag af om 16.30 uur en om 17.00 is het einde voorzien.

Leuk dat je meegaat naar de Blum klantendag biij Blum in Zaltbommel. Om je aanmelding compleet te maken vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. Uiteraard mag je 1 of 2 extra personen meenemen geef dit aan in onderstaand formulier

Heb je nog vragen stel ze via marketing@destil.nl

Adresgegevens Blum klantendag

Blum – Van Hoecke B.V.
Schimminck 5
5301 KR Zaltbommel