Interieur

Bied je klanten het beste en het mooiste. De productgroep interieur geeft je veel keuze. Wij hebben een compleet assortiment aan luxe raam- en deurbeslag en meubelbeslag voor keuken-, meubel-, jacht- en interieurbouwers. Zo kunnen je klanten luxe raam- en deurbeslag van bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland bestellen.

Een breed assortiment en gedetailleerde productkennis zijn de voorwaarden voor maatwerk. Dat leveren wij dan ook: jij geeft ons de maten, wij zorgen voor pasklare lades, schuifdeuren en kastinterieurs. We nemen zowel opdrachten aan voor enkele stuks als complete projecten voor de utiliteit- en woningbouw.

Onze categorieën interieur

Keukeninrichting  DESTIL kantoorinrichting

DESTIL meubelbeslag  Deurbeslag

BLUM Lades op maat

Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen bepalen hoe dje lades eruit zien. Stel je BLUM lades samen.

In het nieuwe tabblad dat opent kun je rechtsonder het inlog-formulier kiezen voor "Doorgaan als gast". Tijdens het afronden van de configurator zal gevraagd worden om een account aan te maken.

Onze specialist

Onze specialisten adviseren graag, waarbij de aanbieding altijd via jou verloopt. Onze productspecialisten hebben actuele productkennis die zij graag met je delen. Op onze hoofdvestiging in Tilburg organiseren we regelmatig trainingen en toolbox meetings voor aannemers, keuken-, meubel- en interieurbouwers. Daarnaast zijn zij sparringspartner voor architecten.

   

 
 Bjorn van Luijck

Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag is een tijdrovende bezigheid. Wij adviseren je graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653019 of interieur@destil.nl

Afspraak in een showroom

Wil je een afspraak in een van onze showrooms? Neem dan contact op met de vestiging per mail of via de telefoon.

Ons specialisten team

Onze specialisten adviseren graag, waarbij de aanbieding altijd via jou verloopt. Onze productspecialisten hebben actuele productkennis die zij graag met je delen. Op onze hoofdvestiging in Tilburg organiseren We regelmatig trainingen en toolbox meetings voor aannemers, keuken-, meubel- en interieurbouwers. Daarnaast zijn zij sparringspartner voor architecten.

 

 Interieur - Twan-Peters

Twan Peters

Bjorn van luijck

Bjorn van Luijk

Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag is een tijdrovende bezigheid. Wij adviseren je graag. Neem voor meer informatie vrijblijven contact op via 013-4653019 of interieur@destil.nl