Coronavirus maatregelen

Op zondag 15 maart heeft de Nederlandse regering de maatregelen in onze strijd tegen het COVID-19 virus aangescherpt. Inmiddels beïnvloedt de uitbraak van het virus de dagelijkse bezigheden van onze samenleving behoorlijk. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept over hoe wij onze bedrijfsvoering op de situatie afstemmen en wat voor maatregelen wij treffen om onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen.

> Lees meer


Dé Kids 4 Kids Challenge - De leukste sportdag van het jaar!

Wat is er leuker dan samen sporten en spelen voor het goede doel? Heb jij (klein)kinderen, nichtjes, neefjes etc. tussen de 6 en 12 jaar oud en wil jij je inzetten voor het goede doel en tegelijkertijd je kids een supergave dag bezorgen? Dan is dit je kans! Meld ze aan voor de Kids 4 Kids Challenge georganiseerd door stichting Winnen Doen We Samen.

> Lees meer

DESTIL Prolians levert ook gezaagd hout met OPMAATZAGEN.nl 

Het hou(d)t niet op met de samenwerkingen. Vanaf 2020 gaat DESTIL Prolians de samenwerking aan met OPMAATZAGEN.nl, dé online zaagservice die hout en plaatmateriaal tot op de millimeter op maat zaagt en bij je op locatie bezorgt.

> Lees meer


DESTIL B.V. nieuwe Ivana verdeler

DESTIL B.V., groothandel voor bouw en industrie, gaat per 1 januari 2020 de samenwerking aan met Ivana, een merk opgericht in 1948 voor de ijzerwaren en gereedschappen branche. Met name in Zuid-Nederland zullen de DESTIL Prolians vestigingen exclusief fungeren als Ivana verkooppunt.

> Lees meer

BTN/Van Ommeren verkocht aan DC Netherlands

BTN/Van Ommeren maakt bekend deze week 100% van de aandelen verkocht te hebben aan DC Netherlands, moederbedrijf van o.a. DESTIL Prolians, KROON Prolians en DEXIS Netherlands.

> Lees meer

DESTIL B.V. opent DESTIL - DEXIS vestiging in Amsterdam

Inspelen op de uitdagingen van de grote stad

> Lees meer

DESTIL Prolians verkiest Spit Paslode tot leverancier van het jaar!

Hoe een gedwongen huwelijk leidde tot het winnen van prijzen

> Lees meer

DESTIL heeft een nieuwe visuele identiteit

Na Laman en Nomag is DESTIL aan de beurt.

Lees meer


DESTIL compenseert CO2 uitstoot door het planten van bomen

Recent is DESTIL gestart met een nieuw initiatief op het gebied van MVO. Dit initiatief heeft betrekking op de CO2 uitstoot van onze vrachtwagens. Op jaarbasis kunnen wij exact berekenen hoeveel CO2 onze vrachtwagens op jaarbasis uitstoten. Deze hoeveelheid wordt gecompenseerd door het planten van bomen. Bomen nemen CO2 op uit de lucht en zetten deze om naar zuurstof.

Lees meer