FritsJurgens' Flush, de nieuwste vloerplaat!

Vloerplaat Flush kan in een interieursituatie in de vloer worden gefreesd, ook wanneer er geen dorpel is. Dit betekent dat de vloerplaat altijd op gelijke hoogte ligt met de vloer. Maar dat is niet alles waarom deze vloerplaat een nieuwe aanwinst is.

> Lees meer 


Openingstijden Bouwvak

Voorkom gesloten deuren. Hier vind je de openingstijden en telefonische bereikbaarheid gedurende de bouwvak.

> Lees meer 


De beste dakramen van Roto zijn nu ook bij DESTIL te vinden

Breng licht in je huis met verbeterde en verhoogde isolatiewaardes dankzij de dakramen van Roto.

> Lees meer 


Chique en uniek beslag van Dauby nu ook verkrijgbaar bij DESTIL Prolians

Heel je project in één stijl. Je doet het met het beslag van Dauby,

> Lees meer 


Al 25 jaar onder één dak met de Tricolores!

DESTIL Tilburg-Zuid bestaat 25 jaar! 25 jaar geleden opende DESTIL een vestiging op een nieuwe locatie in Tilburg. En niet zomaar een locatie, nee! Wij hadden de eer een vestiging te mogen openen onder het dak van Willem II.

> Lees meer 


Huidige coronavirus maatregelen | Mondkapjesplicht per 1 december

Hier vind je onze actuele coronavirus maatregelen over hoe wij onze bedrijfsvoering op de situatie afstemmen en wat voor maatregelen wij treffen om onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen.

> Lees meer 


DESTIL Powertooldealweken | vanaf 31 augustus wekelijks op een van onze vestigingen

Ben jij tussen de bedrijven door ook altijd op zoek naar de mooiste deals en het beste advies? Say no more! De Powertooldealweken van DESTIL Prolians gaan weer van start! Profiteer van de gouden combinatie van de scherpste machine deals, de beste merken en het uitgebreide advies van experts!

Lees meer >


Wiek de Laat Prolians en AE&S bundelen krachten

Wiek de Laat Prolians maakt bekend dat per 1 juli 2020 de firma AE&S officieel onderdeel is geworden van de onderneming.

Lees meer >


DESTIL Prolians levert ook gezaagd hout met OPMAATZAGEN.nl 

Het hou(d)t niet op met de samenwerkingen. Vanaf 2020 gaat DESTIL Prolians de samenwerking aan met OPMAATZAGEN.nl, dé online zaagservice die hout en plaatmateriaal tot op de millimeter op maat zaagt en bij je op locatie bezorgt.

> Lees meer


DESTIL B.V. nieuwe Ivana verdeler

DESTIL B.V., groothandel voor bouw en industrie, gaat per 1 januari 2020 de samenwerking aan met Ivana, een merk opgericht in 1948 voor de ijzerwaren en gereedschappen branche. Met name in Zuid-Nederland zullen de DESTIL Prolians vestigingen exclusief fungeren als Ivana verkooppunt.

> Lees meer

BTN/Van Ommeren verkocht aan DC Netherlands

BTN/Van Ommeren maakt bekend deze week 100% van de aandelen verkocht te hebben aan DC Netherlands, moederbedrijf van o.a. DESTIL Prolians, KROON Prolians en DEXIS Netherlands.

> Lees meer