Nieuws

DESTIL PITSTOPS

Laat je gasapparatuur reinigen door het pitstop team bij een van onze vestigingen. Bekijk de pitstop-agenda.

Lees meer

Zondag 21 mei stond de DESTIL trailer op het startplein van de Omloop der Kempen.

Lees meer

TROTS! De DESTIL Trappers zijn opnieuw de Oberliga Meister

En dat is Oberliga-titel nummer 2! Afgelopen vrijdag wonnen de DESTIL Trappers in eigen huis opnieuw de Duitse Oberliga. De finalewedstrijd werd gespeeld volgens het best-of-five principe, het team won met 4-3 van Tölzer Löwen en bracht daarmee de eindstand op 3-1 in Tilburgs voordeel.

Lees meer

Win een Makita machinepakket

Maak kans op één van de drie Makita machinepakketten of een prachtige combiset. Registreer de aankoop van je Makita machine en win één van de hoofdprijzen.

Lees meer

DESTIL verkiest Bata Industrials als leverancier van het jaar

Bata Industrials is op 16 maart uitgeroepen tot leverancier van het jaar bij DESTIL. Hiermee neemt het bedrijf uit Best het stokje over van Intersteel dat de vorige keer de felbegeerde prijs heeft gewonnen.

Lees meer

DESTIL.nl wint internationale Sitecore Experience Award

Eind 2016 hebben we in samenwerking met Estate ons compleet vernieuwde platform gelanceerd. Dit platform heeft de internationale Sitecore Experience Award gewonnen in de categorie Contextual Intelligence: Best data-driven website!

Lees meer

Compleet verzorgd BBQ-feest

Vanaf half mei organiseren we weer wekelijks een compleet verzorgde BBQ op één van onze vestigingen. Zin om aan te sluiten? Geef je gegevens door aan de balie van onze vestiging of stuur ze een mail.

Lees meer

Mystery Mountain: Leven als een prof!

Terwijl jij je volledig focust op het beklimmen van de Mystery Mountain, zorgen wij voor goede maaltijden, soigneurs, mecaniciens en begeleiding! Dit wordt een fantastische ervaring, op een bijzondere locatie in goed gezelschap! Neem deel aan Mystery Mountain 2017 en steun Stichting Orange Babies en je eigen goede doel.

Lees meer

Van Eerd kiest opnieuw voor DESTIL Safety

Met trots kunnen we melden dat de Tilburgse firma Van Eerd ervoor heeft gekozen om het verstrekken van werkkleding en veiligheidsschoenen aan de medewerkers ook de komende jaren bij DESTIL onder te brengen.

Lees meer

Moedermaatschappij DESTIL BV bereikt mijlpaal in internationale groeistrategie

Descours & Cabaud, marktleider in Frankrijk en belangrijke speler op de Europese markt, heeft Hayley Group overgenomen. Hayley Group is een toonaangevende MRO-distributeur in Engeland. Door deze overname is Descours & Cabaud nu actief in 11 landen en treedt daarmee toe tot de kleine groep van B-to-B MRO-distributeurs die de gehele Europese markt bedienen.

Lees meer