Beperkte levering en gesloten vestigingen rondom Hemelvaart

Wegens Hemelvaart is DESTIL op donderdag 26 mei gesloten, zijn we telefonisch niet bereikbaar en leveren wij geen orders uit op deze dag. Op vrijdag 27 mei is er sprake van beperkte levering en zijn de vestigingen Goes, Terneuzen, Nieuwegein en Breda gesloten. Bij alle overige vestigingen ben je op vrijdag 27 mei uiteraard van harte welkom.

Bekijk hier het vestigingen overzicht > 


Powertooldealsweken en Barbecue-avond bij jouw op de vestiging

Stop met zoeken naar de beste deals en het beste advies. De DESTIL Prolians Powertooldealsweken gaan weer van start! Profiteer van de gouden combinatie van de scherpste machine deals, de beste merken, uitgebreid advies van experts en een overheerlijke BBQ-middag van 15.00 tot 19.00 uur op jouw vestiging.

> Lees meer


Overlijdensbericht Fons van der Schoot

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van onze oud eigenaar en directeur: Fons van der Schoot

> Lees meer 


DESTIL stopt na dit seizoen als shirtsponsor

Hoofd- en shirtsponsor DESTIL Prolians heeft Willem II laten weten na dit seizoen te stoppen met de shirtsponsoring. Na vier seizoenen op de voorzijde van het Willem II-shirt, is de doelstelling van DESTIL Prolians om naamsbekendheid te vergroten ruimschoots gehaald.

> Lees meer 


FritsJurgens' Flush, de nieuwste vloerplaat!

Vloerplaat Flush kan in een interieursituatie in de vloer worden gefreesd, ook wanneer er geen dorpel is. Dit betekent dat de vloerplaat altijd op gelijke hoogte ligt met de vloer. Maar dat is niet alles waarom deze vloerplaat een nieuwe aanwinst is.

> Lees meer 


De beste dakramen van Roto zijn nu ook bij DESTIL te vinden

Breng licht in je huis met verbeterde en verhoogde isolatiewaardes dankzij de dakramen van Roto.

> Lees meer 


Chique en uniek beslag van Dauby nu ook verkrijgbaar bij DESTIL Prolians

Heel je project in één stijl. Je doet het met het beslag van Dauby,

> Lees meer 


Al 25 jaar onder één dak met de Tricolores!

DESTIL Tilburg-Zuid bestaat 25 jaar! 25 jaar geleden opende DESTIL een vestiging op een nieuwe locatie in Tilburg. En niet zomaar een locatie, nee! Wij hadden de eer een vestiging te mogen openen onder het dak van Willem II.

> Lees meer 


Wiek de Laat Prolians en AE&S bundelen krachten

Wiek de Laat Prolians maakt bekend dat per 1 juli 2020 de firma AE&S officieel onderdeel is geworden van de onderneming.

Lees meer >


DESTIL Prolians levert ook gezaagd hout met OPMAATZAGEN.nl 

Het hou(d)t niet op met de samenwerkingen. Vanaf 2020 gaat DESTIL Prolians de samenwerking aan met OPMAATZAGEN.nl, dé online zaagservice die hout en plaatmateriaal tot op de millimeter op maat zaagt en bij je op locatie bezorgt.

> Lees meer


DESTIL B.V. nieuwe Ivana verdeler

DESTIL B.V., groothandel voor bouw en industrie, gaat per 1 januari 2020 de samenwerking aan met Ivana, een merk opgericht in 1948 voor de ijzerwaren en gereedschappen branche. Met name in Zuid-Nederland zullen de DESTIL Prolians vestigingen exclusief fungeren als Ivana verkooppunt.

> Lees meer

BTN/Van Ommeren verkocht aan DC Netherlands

BTN/Van Ommeren maakt bekend deze week 100% van de aandelen verkocht te hebben aan DC Netherlands, moederbedrijf van o.a. DESTIL Prolians, KROON Prolians en DEXIS Netherlands.

> Lees meer