Nieuwe mogelijkheden website

We werken er hard aan om destil.nl en de DESTIL Scan App steeds verder te verbeteren. Er zijn weer diverse nieuwe functionaliteiten voor onze websites ontwikkeld, welke nu te gebruiken zijn.

Lees meer


DESTIL nieuwe hoofdsponsor Willem II

De komende twee seizoenen vult DESTIL het hoofdsponsorschap in en zullen zij op de voorkant van de shirts te bewonderen zijn.

Lees meer


Openingstijden tijdens bouwvak

Gedurende de bouwvak gelden er gewijzigde openingstijden. Voorkom dat je voor een gesloten deur staat en bekijk het schema.

Lees meer


Mystery Mountain Rally 2018

Ben je in het bezit van een Old (young) timer of een motor en heb je zin in een tochtje voor het goede doel? Dan nodigen we je uit om deel te nemen aan de DESTIL MYSTERY MOUNTAIN RALLY op zondag 23 september.

Lees meer


DESTIL ProPunten finalist - Loyalty Magazine Awards 2018

Hoera! Afgelopen april is het DESTIL ProPunten spaarprogramma genomineerd voor The Loyalty Magazine Awards 2018 in de categorie ‘Best B2B Loyality Programme’.

Lees meer


BBQ-seizoen 2018

Vanaf half mei organiseren we weer wekelijks een compleet verzorgde BBQ op één van onze vestigingen. Zin om aan te sluiten?

Lees meer


DESTIL compenseert CO2 uitstoot door het planten van bomen

Recent is DESTIL gestart met een nieuw initiatief op het gebied van MVO. Dit initiatief heeft betrekking op de CO2 uitstoot van onze vrachtwagens. Op jaarbasis kunnen wij exact berekenen hoeveel CO2 onze vrachtwagens op jaarbasis uitstoten. Deze hoeveelheid wordt gecompenseerd door het planten van bomen. Bomen nemen CO2 op uit de lucht en zetten deze om naar zuurstof.

Lees meer 

DESTIL.nl wint internationale Sitecore Experience Award

Eind 2016 hebben we in samenwerking met Estate ons compleet vernieuwde platform gelanceerd. Dit platform heeft de internationale Sitecore Experience Award gewonnen in de categorie Contextual Intelligence: Best data-driven website!

Lees meer

Van Eerd kiest opnieuw voor DESTIL Safety

Met trots kunnen we melden dat de Tilburgse firma Van Eerd ervoor heeft gekozen om het verstrekken van werkkleding en veiligheidsschoenen aan de medewerkers ook de komende jaren bij DESTIL onder te brengen.

Lees meer

Moedermaatschappij DESTIL BV bereikt mijlpaal in internationale groeistrategie

Descours & Cabaud, marktleider in Frankrijk en belangrijke speler op de Europese markt, heeft Hayley Group overgenomen. Hayley Group is een toonaangevende MRO-distributeur in Engeland. Door deze overname is Descours & Cabaud nu actief in 11 landen en treedt daarmee toe tot de kleine groep van B-to-B MRO-distributeurs die de gehele Europese markt bedienen.

Lees meer