Nieuws

BBQ-seizoen 2018

Vanaf half mei organiseren we weer wekelijks een compleet verzorgde BBQ op één van onze vestigingen. Zin om aan te sluiten?

Lees meer


Eindejaarsacties DESTIL Raam, Deur & Interieur

Bekijk hier de speciale eindejaarsacties van DESTIL Raam, Deur & Interieur.

Lees meer


DESTIL Eersel 25 jaar

DESTIL Eersel bestaat 25 jaar en dat vieren we met een actieweek op de vestiging. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober 2017 ben je uitgenodigd om samen met ons het jubileum te vieren.

Lees meer


Terugblik DESTIL LIMBURG RALLY

Op zondagochtend 24 september was DESTIL Maastricht het decor van de eerste DESTIL RALLY LIMBURG. Onze klanten, allen eigenaar en liefhebber van een oldtimer, konden zich de afgelopen maanden hiervoor aanmelden. Maar liefs 35 equipes hadden zich ingeschreven om deze toertocht door het Limburgse landschap te gaan rijden.

Lees meer


Opbrengst DESTIL Mystery Mountain 2017 maar liefst € 78.288,00

Afgelopen weekend vond derde editie van DESTIL Mystery Mountain plaats. Voor dit sportieve evenement reisden meer dan 50 deelnemers naar Oostenrijk (Sölden) om de Timmelsjoch te bedwingen voor het goede doel.

Lees meer


DESTIL compenseert CO2 uitstoot door het planten van bomen

Recent is DESTIL gestart met een nieuw initiatief op het gebied van MVO. Dit initiatief heeft betrekking op de CO2 uitstoot van onze vrachtwagens. Op jaarbasis kunnen wij exact berekenen hoeveel CO2 onze vrachtwagens op jaarbasis uitstoten. Deze hoeveelheid wordt gecompenseerd door het planten van bomen. Bomen nemen CO2 op uit de lucht en zetten deze om naar zuurstof.

Lees meer 

Deelnemers Expeditie Junior leveren een topprestatie op de Posbank

Op 2 juli 2017 vond de vierde editie van Expeditie Junior plaats. Tijdens dit sportieve evenement hebben 52 kinderen zo vaak mogelijk de Zijpenberg te Rheden beklommen of in de prachtige natuur van de Veluwe een wandeling gemaakt om geld in te zamelen voor Orange Babies.

Lees meer

DESTIL PITSTOPS

Laat je gasapparatuur reinigen door het pitstop team bij een van onze vestigingen. Bekijk de pitstop-agenda.

Lees meer

Omloop der Kempen

Zondag 21 mei stond de DESTIL trailer op het startplein van de Omloop der Kempen.

Lees meer

TROTS! De DESTIL Trappers zijn opnieuw de Oberliga Meister

En dat is Oberliga-titel nummer 2! Afgelopen vrijdag wonnen de DESTIL Trappers in eigen huis opnieuw de Duitse Oberliga. De finalewedstrijd werd gespeeld volgens het best-of-five principe, het team won met 4-3 van Tölzer Löwen en bracht daarmee de eindstand op 3-1 in Tilburgs voordeel.

Lees meer

DESTIL verkiest Bata Industrials als leverancier van het jaar

Bata Industrials is op 16 maart uitgeroepen tot leverancier van het jaar bij DESTIL. Hiermee neemt het bedrijf uit Best het stokje over van Intersteel dat de vorige keer de felbegeerde prijs heeft gewonnen.

Lees meer

DESTIL.nl wint internationale Sitecore Experience Award

Eind 2016 hebben we in samenwerking met Estate ons compleet vernieuwde platform gelanceerd. Dit platform heeft de internationale Sitecore Experience Award gewonnen in de categorie Contextual Intelligence: Best data-driven website!

Lees meer


Mystery Mountain: Leven als een prof!

Terwijl jij je volledig focust op het beklimmen van de Mystery Mountain, zorgen wij voor goede maaltijden, soigneurs, mecaniciens en begeleiding! Dit wordt een fantastische ervaring, op een bijzondere locatie in goed gezelschap! Neem deel aan Mystery Mountain 2017 en steun Stichting Orange Babies en je eigen goede doel.

Lees meer

Van Eerd kiest opnieuw voor DESTIL Safety

Met trots kunnen we melden dat de Tilburgse firma Van Eerd ervoor heeft gekozen om het verstrekken van werkkleding en veiligheidsschoenen aan de medewerkers ook de komende jaren bij DESTIL onder te brengen.

Lees meer

Moedermaatschappij DESTIL BV bereikt mijlpaal in internationale groeistrategie

Descours & Cabaud, marktleider in Frankrijk en belangrijke speler op de Europese markt, heeft Hayley Group overgenomen. Hayley Group is een toonaangevende MRO-distributeur in Engeland. Door deze overname is Descours & Cabaud nu actief in 11 landen en treedt daarmee toe tot de kleine groep van B-to-B MRO-distributeurs die de gehele Europese markt bedienen.

Lees meer

Onderhoud

Momenteel vindt er onderhoud plaats aan onze website. We zijn binnen 5 minuten weer bij je terug. Voor dringende vragen kun je contact opnemen via: (013) 465 30 00 of info@destil.nl

Excuses voor het ongemak