Nieuws

 • HaVep logo

  Nieuwe kledinglijn HaVep InsectProtect

  Last van wespen, mieren of teken tijdens het werk? Speciaal voor u heeft HaVep de lijn InsectProtect kleding ontworpen. De kleding uit de InsectProtect lijn is voorzien van nauwsluitende broekspijpen, mouwen en hals en is voorzien van een permetrine laag waardoor insecten geen kans maken.

 • Logo DESTIL 150 jaar

  DESTIL Experience

  DESTIL Experience groot succes bij Coronel Adventure in Huizen. Klanten van DESTIL werden tijdens deze evenementen bijgepraat over de nieuwste producten en toepassingen van onze ProPlan leveranciers.

 • Have a break

  Cliënten van ‘DESTIL have a break’ mogen op de Dag van de mobiliteit een kijkje nemen in de keuken van chefkok Jeremy Vermolen. Samen bereiden zij een dessert voor de gasten van DESTIL Mystery Mountain.

 • Winnen doen we samen.

  DESTIL en Wiek de Laat Beveiliging bundelen krachten!

  Met genoegen maken wij u kenbaar dat DESTIL BV een belang van 50% heeft genomen in Wiek de Laat Beveiliging BV. Het – sinds kort in Veghel gevestigde – Schijndelse familiebedrijf Wiek de Laat Beveiliging BV versterkt hiermee haar positie in het leveren, installeren en onderhouden van elektronische sluitoplossingen.

Support