DESTIL Powertooldealweken | vanaf 31 augustus wekelijks op een van onze vestigingen

Ben jij tussen de bedrijven door ook altijd op zoek naar de mooiste deals en het beste advies? Say no more! De Powertooldealweken van DESTIL Prolians gaan weer van start! Profiteer van de gouden combinatie van de scherpste machine deals, de beste merken en het uitgebreide advies van experts!

Lees meer >


Wiek de Laat Prolians en AE&S bundelen krachten

Wiek de Laat Prolians maakt bekend dat per 1 juli 2020 de firma AE&S officieel onderdeel is geworden van de onderneming.

Lees meer >


DESTIL Prolians gaat mee naar Europa!

DESTIL Prolians gaat voor een derde periode als hoofdsponsor van Willem II.

Lees meer >


Huidige coronavirus maatregelen

Hier vind je onze actuele coronavirus maatregelen over hoe wij onze bedrijfsvoering op de situatie afstemmen en wat voor maatregelen wij treffen om onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen.

> Lees meer 


DESTIL Prolians levert ook gezaagd hout met OPMAATZAGEN.nl 

Het hou(d)t niet op met de samenwerkingen. Vanaf 2020 gaat DESTIL Prolians de samenwerking aan met OPMAATZAGEN.nl, dé online zaagservice die hout en plaatmateriaal tot op de millimeter op maat zaagt en bij je op locatie bezorgt.

> Lees meer


DESTIL B.V. nieuwe Ivana verdeler

DESTIL B.V., groothandel voor bouw en industrie, gaat per 1 januari 2020 de samenwerking aan met Ivana, een merk opgericht in 1948 voor de ijzerwaren en gereedschappen branche. Met name in Zuid-Nederland zullen de DESTIL Prolians vestigingen exclusief fungeren als Ivana verkooppunt.

> Lees meer

BTN/Van Ommeren verkocht aan DC Netherlands

BTN/Van Ommeren maakt bekend deze week 100% van de aandelen verkocht te hebben aan DC Netherlands, moederbedrijf van o.a. DESTIL Prolians, KROON Prolians en DEXIS Netherlands.

> Lees meer