Nieuws

 • DC Netherlands neemt Kroon over

  Het in Hoogezand gevestigde Kroon is deze week verkocht aan DC Netherlands, moederbedrijf van de Tilburgse groothandel voor bouw en industrie DESTIL. Door deze overname - de derde binnen een periode van 12 maanden – ontstaat de grootste technische groothandel van Nederland.

 • week van de teek

  Week van de Teek | 11 t/m 17 april

  Tijdens de landelijke Week van de Teek wordt extra aandacht besteed aan teken, tekenbeten en de mogelijke gevolgen van de ziekte van Lyme. Bij deze landelijke Week van de Teek ligt de focus op mensen die werkzaam zijn in de agrarische en groene sectoren en mensen die als recreant van de natuur genieten. DESTIL beschikt over een specifiek assortiment waarmee u zich tegen dit kleine maar zeer gevaarlijke beestje kunt beschermen.

 • DESTIL neemt NOMAG over

  Het in Beverwijk en Zaandam gevestigde NOMAG is deze week verkocht aan DESTIL, de Tilburgse groothandel voor bouw en industrie. NOMAG zocht een overnamepartij omdat de directeur/groot aandeelhouder geen opvolging heeft. Voor DESTIL is dit een logische stap om de activiteiten in de toelevering van de industrie verder uit te breiden.

 • Logo DESTIL 150 jaar

  DESTIL Experience

  DESTIL Experience groot succes bij Coronel Adventure in Huizen. Klanten van DESTIL werden tijdens deze evenementen bijgepraat over de nieuwste producten en toepassingen van onze ProPlan leveranciers.

Support