Nieuws


Mystery Mountain: Leven als een prof!

Terwijl jij je volledig focust op het beklimmen van de Mystery Mountain, zorgen wij voor goede maaltijden, soigneurs, mecaniciens en begeleiding! Dit wordt een fantastische ervaring, op een bijzondere locatie in goed gezelschap! Neem deel aan Mystery Mountain 2017 en steun Stichting Orange Babies en je eigen goede doel.

Lees meer

SAFETY kennisavond

In samenwerking met DESTIL organiseren wij 4 kennisavonden.

Lees meer

Gewijzigde openingstijden tijdens Carnaval

Tijdens Carnaval zijn een aantal van onze vestigingen gesloten. Voor de rest van onze vestigingen gelden de reguliere openingstijden.

Lees meer

Van Eerd kiest opnieuw voor DESTIL Safety

Met trots kunnen we melden dat de Tilburgse firma Van Eerd ervoor heeft gekozen om het verstrekken van werkkleding en veiligheidsschoenen aan de medewerkers ook de komende jaren bij DESTIL onder te brengen.

Lees meer

Moedermaatschappij DESTIL BV bereikt mijlpaal in internationale groeistrategie

Descours & Cabaud, marktleider in Frankrijk en belangrijke speler op de Europese markt, heeft Hayley Group overgenomen. Hayley Group is een toonaangevende MRO-distributeur in Engeland. Door deze overname is Descours & Cabaud nu actief in 11 landen en treedt daarmee toe tot de kleine groep van B-to-B MRO-distributeurs die de gehele Europese markt bedienen.

Lees meer