DESTIL Prolians vaste leverancier van Volkshuisvesting Arnhem

DESTIL Prolians en Volkshuisvesting Arnhem hebben overeenstemming bereikt over een intensieve meerjarige samenwerking. Als groothandel voor Bouw en Industrie beheert DESTIL Prolians de sluitsystemen van de Arnhemse woningcorporatie. Voor de ruim 13.000 huurwoningen in het beheer van Volkshuisvesting levert DESTIL Prolians de sloten, sleutels en vervangende onderdelen. De twee partijen doen al jaren zaken met elkaar en omdat dit van beide kanten prima bevalt, is de samenwerking flink uitgebreid.

> lees meer


Nieuw bij DESTIL: dekvliezen met logo

DESTIL heeft wat nieuws in het assortiment: afdekvliezen met het logo van de klant erop. Daardoor kunnen onze klanten niet alleen schade en dus herstelkosten voorkomen bij tal van werkzaamheden, maar ziet de werkplaats er ook nog eens zeer gelikt uit. De eerste rollen, ontwikkeld door leverancier PrimaCover, werden inmiddels afgeleverd. De klanten Van Wijnen en Heijmans hadden hierbij de primeur.

> lees meer


Certificaat verplicht voor gebruik chemische stoffen

Dit jaar vindt er een verandering plaats voor professionals die met chemische producten werken. Vanaf 24 augustus 2023 moet elke werknemer die gebruik maakt van zogeheten diisocyanaten een opleiding hebben gevolgd. Deze chemische stoffen, die veel voorkomen in PU-producten als isolatieschuim, lijm, verf en vernis, kunnen leiden tot allergische klachten aan de huid en luchtwegen.

> lees meer


Nieuw bij DESTIL Prolians – Reebok high performance werkschoenen

Vlieg over de bouwplaats met werkschoenen die zo licht als een veertje zijn. Met Reebok Work werkschoenen ben en blijf je de gehele dag in topvorm. Beloofd! Reebok komt met 3 series aan werkschoenen in veiligheidsklasse S1P en S3 welke er niet alleen extreem goed uitzien, maar ook nog eens ultralicht en uiteraard beresterk zijn. Kom maar eens langs en probeer het zelf.

> Lees meer


Overlijdensbericht Fons van der Schoot

Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van onze oud eigenaar en directeur: Fons van der Schoot

> Lees meer 


DESTIL stopt na dit seizoen als shirtsponsor

Hoofd- en shirtsponsor DESTIL Prolians heeft Willem II laten weten na dit seizoen te stoppen met de shirtsponsoring. Na vier seizoenen op de voorzijde van het Willem II-shirt, is de doelstelling van DESTIL Prolians om naamsbekendheid te vergroten ruimschoots gehaald.

> Lees meer 


FritsJurgens' Flush, de nieuwste vloerplaat!

Vloerplaat Flush kan in een interieursituatie in de vloer worden gefreesd, ook wanneer er geen dorpel is. Dit betekent dat de vloerplaat altijd op gelijke hoogte ligt met de vloer. Maar dat is niet alles waarom deze vloerplaat een nieuwe aanwinst is.

> Lees meer 


De beste dakramen van Roto zijn nu ook bij DESTIL te vinden

Breng licht in je huis met verbeterde en verhoogde isolatiewaardes dankzij de dakramen van Roto.

> Lees meer 


Chique en uniek beslag van Dauby nu ook verkrijgbaar bij DESTIL Prolians

Heel je project in één stijl. Je doet het met het beslag van Dauby,

> Lees meer 


Al 25 jaar onder één dak met de Tricolores!

DESTIL Tilburg-Zuid bestaat 25 jaar! 25 jaar geleden opende DESTIL een vestiging op een nieuwe locatie in Tilburg. En niet zomaar een locatie, nee! Wij hadden de eer een vestiging te mogen openen onder het dak van Willem II.

> Lees meer 


Wiek de Laat Prolians en AE&S bundelen krachten

Wiek de Laat Prolians maakt bekend dat per 1 juli 2020 de firma AE&S officieel onderdeel is geworden van de onderneming.

Lees meer >


DESTIL Prolians levert ook gezaagd hout met OPMAATZAGEN.nl 

Het hou(d)t niet op met de samenwerkingen. Vanaf 2020 gaat DESTIL Prolians de samenwerking aan met OPMAATZAGEN.nl, dé online zaagservice die hout en plaatmateriaal tot op de millimeter op maat zaagt en bij je op locatie bezorgt.

> Lees meer


DESTIL B.V. nieuwe Ivana verdeler

DESTIL B.V., groothandel voor bouw en industrie, gaat per 1 januari 2020 de samenwerking aan met Ivana, een merk opgericht in 1948 voor de ijzerwaren en gereedschappen branche. Met name in Zuid-Nederland zullen de DESTIL Prolians vestigingen exclusief fungeren als Ivana verkooppunt.

> Lees meer

BTN/Van Ommeren verkocht aan DC Netherlands

BTN/Van Ommeren maakt bekend deze week 100% van de aandelen verkocht te hebben aan DC Netherlands, moederbedrijf van o.a. DESTIL Prolians, KROON Prolians en DEXIS Netherlands.

> Lees meer