Jordens Peters ambassadeur mm19

Dé ambassadeur van Mystery Mountain

Jordens Peters maakt meters

En we gaan naar… Nee dat vertellen we nog steeds niet. De voorbereidingen voor Mystery Mountain zijn in volle gang en we lopen op schema. Maar hoe zit het met de fietscarrière van onze ambassadeur Jordens Peters? Toch best handig als de zadelpijn inmiddels over is.

Jordens als ambassadeur

Als voetballer bij Willem II krijgt hij regelmatig ambassadeur aanvragen voorgeschoteld en natuurlijk is het niet te doen om ze allemaal te accepteren. Maar nadat René Kars eind 2018 Jordens vroeg om ambassadeur te worden van Mystery Mountain voelde hij zich wel geroepen om het in ieder geval te overwegen. Na wat onderzoek was hij al snel overtuigd. Orange Babies is een heel goed doel, dat staat voor hem buiten kijf. Door middel van het verstrekken van de juiste medicijnen kunnen ze kinderen een HIV vrije toekomst garanderen. Daarnaast sprak Jordens de manier waarop Mystery Mountain geld in wil zamelen erg aan. ‘Een goed doel steunen in combinatie met een sportieve prestatie is wat mij betreft het perfecte plaatje!’

Waarom?

Het voelt goed om ambassadeur te zijn, maar belangrijker is dat ik er voor zorg dat zoveel mogelijk mensen zich in gaan schrijven om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Orange Babies. En natuurlijk geeft hij toe dat het hem ook gaat om de mooie en vooral unieke ervaring die hij samen met zijn “lotgenoten” gaat meemaken. ‘Het voelt goed om zo mijn steentje bij te dragen’. Mooi gezegd Jordens, zo denken wij er ook over! Het wordt een onvergetelijk avontuur!

Die verrekte zadelpijn

Tsja met zo’n overvol trainingsschema van de afgelopen tijd met de eredivisie en de bekerfinale snappen we dat hij niet constant op de fiets heeft gezeten. Maar heeft hij überhaupt wat kilometers/hoogtemeters in de benen zitten? Hij moet eerlijk toegeven dat Strava af en toe vraagt waar hij blijft, maar toch heeft hij wat uurtjes kunnen fietsen. Het werkt namelijk perfect als hersteltraining. Na een wedstrijddag sprong hij op de fiets wat enerzijds goed is voor het herstel van zijn knie, vanwege zijn knieblessure van twee jaar geleden. En anderzijds om te leren omgaan met de zadelpijn. Ja we kennen het! Been there, done that! Gelukkig heeft hij nu weer tijd, daar komt hij wel doorheen 😉.

Doe mee aan Mystery Mountain!

We willen nog een aantal mensen over de streep trekken. Waarom moet iemand volgens jou meedoen aan Mystery Mountain? ‘Dat is tweeledig. Ten eerste om een heel goed doel te steunen! Ten tweede omdat het een unieke ervaring gaat worden. Wat is er nu mooier dan af te reizen naar een onbekende berg die je in verschillende disciplines gaat proberen te verslaan. En dat is niet alles! Gedurende de dag lever je een topprestatie en in de avond ga je samen met je lotgenoten nagenieten onder het genot van een hapje en drankje’. Niet verkeerd toch? Nee zeker niet!

Tot slot, naar welke berg gaan we? ‘Een hele hoge ben ik bang voor, nee geen idee. Maar dat is het mooie van Mystery Mountain, ik laat me verrassen!’ En al had je het goed, dan hadden we alsnog niet verklapt.

Wil je mee met ons op avontuur, meer weten over de stichting, of over ons evenement? Kijk dan snel op www.mysterymountain.nl.

Jordens Peters ambassadeur mm19

Jordens Peters - Voetballer Willem II