Rondje DESTIL

Een rondje DESTIL.

DESTIL is een groot en dynamisch bedrijf waar altijd wat te beleven is. Van logistiek tot databeheer. Van administratie tot marketing. Als stagiair kom je al snel tot het besef dat DESTIL veel meer is dan een ouderwetse dozenschuiver. In een rondje DESTIL word je meegenomen van vestiging naar voetbalveld en van magazijn naar veldritten. In deze blog vertelt Stagiair Stef Habets je meer over zijn stage, zijn ‘rondje DESTIL’!

Waar ik al snel achter kwam is dat DESTIL een bedrijf is dat gebouwd is op jarenlange inzet van zijn werknemers. Al meer dan 150 jaar bewijst het bedrijf keer op keer zijn waarde voor zowel leveranciers als klanten. Toen ik een rondje langs de vestigingen maakte zag ik hardwerkende, sympathieke medewerkers die vaak al tientallen jaren ervaring hebben. Ze helpen hun klanten keer op keer verder met hun expertise, ervaring en ze zijn altijd goedlachs. Naast de werkzaamheden die je verwacht van een groothandel in de bouw en industrie is DESTIL actief betrokken met sponsorschappen, zoals Willem II.

Naast de Tilburgse eredivisieclub is DESTIL ook bij kleinere sponsorprojecten betrokken. Neem de GP DESTIL in Moergestel, een nationale veldrit waarvan DESTIL naamgever en hoofdsponsor is. Voor deze veldrit ben ik actief geweest met het ontwerpen van aankondigingen en affiches. Ook ben ik met collega’s verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van het logo. Op de veldrit zelf stond DESTIL met de trailer waarin gasten ontvangen werden. Samen met accountmanagers klanten en wielerliefhebbers keken we naar de spannende wedstrijden.

Aan het einde van het jaar is het rondje voltooid en maak ik de balans op. Stage lopen bij DESTIL is divers, geen dag is hetzelfde. Ik kreeg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en ik was constant bezig met verschillende uitdagingen. Een bijdrage leveren aan de TOOLZ #6, mee naar Tim en Tom Coronel om foto’s te maken. Het schrijven van het Tim en Tom testen onder begeleiding van Helene de Bruin en het geven van een interview voor de rubriek talentontwikkeling. Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden die de diversiteit van stage lopen bij DESTIL nogmaals bevestigen.

Wil je meer lezen over TOOLZ#6 of ben je benieuwd naar mijn bijdrage? Vraag ‘m dan snel aan!

Stef Habets

Stef Habets - Stagiair DESTIL