Richt je eigen werkbroek in met MASCOT CUSTOMIZED

Een goede werkbroek wordt vaak het belangrijkste stuk gereedschap van de vakman genoemd. Niet alleen omdat deze beschermend en toch flexibel moet zijn, maar vooral ook omdat hij voor veel bouwprofessionals als alternatieve gereedschapskist fungeert. Want of je nu timmerman, elektricien of schilder bent; de meest gebruikte werktuigen bewaar je toch het liefst in je werkbroek. Maar waar vind je nu een broek die precies bij jouw werkzaamheden past? Simpel, die stel je zelf samen. Met de MASCOT CUSTOMIZED-lijn kun je precies de spijkerzakken uitzoeken voor jouw ideale werkbroek.

Schroevendraaiers, tangetjes, rolbandmaat, potlood, plamuurmes, stanleymes, kwasten… En zo zijn er nog wel duizend goede redenen waarom een werkbroek over goede zakken moet beschikken. Verschillende bouwprofessionals hebben echter ook verschillende behoeftes. En daarom ontwikkelde MASCOT voor deze groepen ook verschillende spijkerzakken. Deze bevestig je eenvoudig aan je werkbroek uit de CUSTOMIZED-lijn en zo heb je altijd een comfortabele gereedschapskist binnen handbereik.

De spijkerzakken kun je op verschillende plaatsen vastklikken aan de MASCOT CUSTOMIZED-broek met het zogenoemde Click Pocket Systeem. Dat betekent ook dat je kunt variëren naar gelang de werkzaamheden. Bij de ene klus heb je genoeg aan één spijkerzak en even later bevestig je met hetzelfde gemak drie of vier ‘gereedschapskisten van textiel’ aan je broek. Je richt je werkbroek zo in dat deze jou het meeste werkcomfort biedt.

De spijkerzakken uit de MASCOT CUSTOMIZED-lijn worden uiteraard afzonderlijk verkocht. Wel zo handig als je je werkbroek steeds opnieuw wilt inrichten voor specifieke werkzaamheden. Maar het is ook nog eens erg duurzaam, omdat het de levensduur van je werkbroek fors verlengt. Het zijn immers vaak de zakken van een werkbroek die als eerste kapotgaan, omdat hier sneller slijtage optreedt door het meesjouwen van scherp gereedschap. Nu hoef je eventueel alleen de spijkerzak te vervangen bij overmatige slijtage. Maar wist je dat de zakken uit de CUSTOMIZED-collectie zijn vervaardigd van extreem slijtvast cordura en getest zijn om 10 kilogram per zak mee te kunnen nemen?

Nu we het toch over duurzaam hebben. De MASCOT CUSTOMIZED-lijn is grotendeels gemaakt van gerecyclede materialen. De techniek is inmiddels al zover verbeterd dat deze qua slijtvastheid niet onderdoen voor producten van niet-gerecyclede materialen. Bijvoorbeeld gerecycled polyamide, gemaakt van restmateriaal bij textielproductie. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van gerecycled polyester, wat afkomstig is van hergebruikte kunststof producten als plastic flessen.

Om de CUSTOMIZED-lijn compleet te maken heeft MASCOT ook een breed palet bovenstukken en zelfs bijpassende veiligheidsschoenen op de markt gebracht. Hierdoor is het mogelijk om echt in stijl op het werk te verschijnen. De complete CUSTOMIZED-outfit is niet alleen hartstikke handig, maar geeft de echte vakman ook nog eens een zeer professionele uitstraling.

Mascot logo

Deze blog is geschreven in samenwerking met MASCOT