MVO

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Voor een bedrijf dat continu bouwt aan de toekomst, is het extra belangrijk ervoor te zorgen dat nieuwe generaties kunnen blijven genieten van onze prachtige wereld, nu en over 1000 jaar. Dat is precies waarom bij DESTIL Prolians duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

DESTIL Prolians blijft dan ook verduurzamen. Enerzijds door in het gebruik van materialen en middelen te kiezen voor duurzamere alternatieven en anderzijds door nieuwe concepten en slimmere logistieke systemen te integreren in de bedrijfsvoering. Wij streven naar het opbouwen van duurzame relaties met onze medewerkers, klanten, leveranciers en onze omgeving. Dit is dan ook terug te zien op verschillende plaatsen in de organisatie.

Van het magazijn tot aan de bedrijfscatering, van onze logistieke afdeling tot aan marketing. Bij elke medewerker van DESTIL Prolians zit verantwoord omgaan met ‘de wereld’ geworteld in het DNA. We werken samen om niet alleen de huidige maar ook toekomstige generaties te kunnen laten genieten van een mooie, groene wereld. Want je weet het, WINNEN DOEN WE SAMEN!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: People

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Planet

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Profit

Samen bouwen aan een duurzame toekomst