Digitale Oplossingen

digitale oplossingen


Wij helpen je graag je voorraad op peil te houden. Bij DESTIL kun je bestellen op jouw manier, wanneer en waar je dat uitkomt. DESTIL biedt Digitale Oplossingen voor of je nu op kantoor werkt, onderweg bent of op de bouwplaats staat.
We zoeken samen naar een oplossing die bij jou past.

Webshop  

DESTIL Webshop

Wanneer je een online account aanmaakt bij DESTIL krijg je toegang tot onze online catalogus met wel 150.000 artikelen. In de webshop heb je inzicht in jouw eigen prijzen en zie je de realtime voorraad van onze producten in ons hoofdmagazijn en van onze vestigingen. In de webshop hebben we allerlei handige tools en opties die het bestelproces voor jou gemakkelijk maken.

Lees meer

app  

DESTIL Scan App

Met de DESTIL Scan App kun je eenvoudig artikelen van DESTIL vanaf de schapkaartjes en verpakking scannen en bestellen. Zo wordt het bestelproces en het magazijnbeheer vereenvoudigd. Met de scanfunctie in de app kun je zelf artikelen scannen en je winkelwagen eenvoudig en snel vullen. Een bijkomend voordeel is dat je direct je netto inkoopprijzen en aanvullende productinformatie ziet.

  Lees meer

barcode upload  

Barcode scanner

Heb je net het laatste doosje schroeven opgemaakt en wil je nieuwe bestellen? Met de barcode scanner kun je zelf de barcode van de verpakking scannen. De gescande producten laad je met een docking station op je computer en kun je later via je mijn account uploaden naar de webshop. 

  Lees meer

ERP  

OCI-koppeling

Liever werken vanuit je eigen systeem? Geen probleem! Wij hebben een aantal OCI-koppelingen die je de mogelijkheid geven om ons aanbod te bekijken en te bestellen via je eigen ERP-systeem met natuurlijk je eigen prijzen.

  Lees meer

digital bouwcontainer  

Digitale Bouwcontainer

Altijd je magazijn in de buurt. De digitale bouwcontainer is een tot magazijn omgebouwde zeecontainer die we bij grote bouwwerken plaatsen. In deze container zijn alle locaties en producten voorzien van een barcode. Deze barcodes kun je scannen met de App of de barcode scanner en direct een bestelling plaatsen. Zo is de voorraad op je bouwplaats altijd up-to-date.

  Lees meer