Nog veiliger en efficiënter werken? 

Op 25 oktober vond de DESTIL Interieurdag plaats. De DESTIL Interieurdag is speciaal voor de professionele interieurbouwer waarbij we onze klanten willen informeren om nog veiliger en efficiënter te werken. DESTIL is altijd bezig met ontwikkelingen op dit gebied. Nu hebben we deze kennis bij elkaar gebracht zodat de interieurbouwer op één locatie in een kort tijdbestek zich kan laten informeren. Lees het in de blog van Johan Rombouts, Commercieel Manager RDI.

A-merken
Op de Interieurdag worden diverse leveranciers bij elkaar gebracht die allemaal een bijdrage kunnen leveren aan dit thema, wat actueel is en ook actueel zal blijven. Veiligheid voor zowel de medewerkers als de eindgebruiker van de projecten die de interieurbouwer realiseert. Hiervoor heeft DESTIL een A-merken beleid, omdat juist zij zorgen voor ontwikkelingen en kwaliteit, en niet zozeer voor kwantiteit. Zij luisteren naar waar de markt om vraagt en dat willen we op deze dag aan onze klanten laten zien. Een voorbeeld hiervan is REGINOX, die een complete nieuwe lijn spoelbakken en kranen heeft in diverse kleuren en modellen. Ontwikkeld in samenspraak met klanten en eindgebruikers.

Veiligheid
Ook veiligheid staat bij DESTIL hoog in het vaandel. Zo hoort dat ook bij onze klanten te zijn en daarbij kan o.a. 3M ons helpen. 3M ontwikkelt schuurpapier om snel, nauwkeurig en efficiënt te schuren, met daarbij ook hulpmiddelen voor een goede adembescherming. DESTIL Safety kan ter plaatse otoplastieken aanmeten, maar kan je ook adviseren over veiligheidsbrillen met leesgedeelte. De firma DEB adviseert in het gebruik van handzeep. Beroepshuidziekten, met name beroepseczeem op de handen, zijn een ernstig gezondheidsprobleem waaraan momenteel weinig aandacht wordt besteed op de werkplek. Er is te weinig inzicht in het probleem en het ontbreekt aan kennis wat betreft de gevolgen van een ongezonde huid.

Efficiëntie
DESTIL heeft een aantal handige tools bedacht, zoals de DESTIL Scan App, en de ladeconfigurator van Van Hoecke. Met dit programma calculeer en bestel je al je lades op maat, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Omdat de “handjes” steeds moeilijker te krijgen zijn, kunnen de lades op maat een uitkomst bieden. Binnen 4 dagen een lade op maat, bij jou in huis. Tijdens de Interieurdag willen we je daar graag meer over vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Ook Frits Jurgens heeft veel ontwikkeling gedaan op het gebied van taatsdeurbeslag. Wij geloven dat in de ideale deur, de taatsdeur, het beste scharnier hoort. Daarom ontwikkelen zij scharnieren die nagenoeg onzichtbaar zijn, en uitblinken in functionaliteit, draaglast, design en levensduur. Het systeem is wel wat duurder in aanschaf, maar juist de degelijkheid en montagesnelheid zorgen voor enorme tijdsefficiëntie.

Lamello en FESTOOL demonstreren de nieuwste gereedschappen zoals een mobiele werktafel en de registratie van machines. Allemaal tools om efficiënter te kunnen werken en waarmee onze klant zich kan bezighouden met waar hij goed in is. Het maken van de mooiste meubels en inrichtingen.

Is je interesse gewekt? Neem contact op met interieur@destil.nl

Johan Rombouts

Johan Rombouts - Commercieel Manager RDI