Werkkleding voor vrouwen | pasvormen Diamond en Pearl

damespasvromen pearl diamondWerkkleding is niet alleen voor mannen. MASCOT heeft een ruime keuze aan werkkleding voor vrouwen met een focus op pasvorm, kwaliteit en comfort – omdat we weten dat alleen kleding die goed past echt comfortabel is.

Perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid

Voor de functionaliteit van werkkleding is de pasvorm heel belangrijk – een te wijde jas beperkt de bewegingsvrijheid en maakt de werkkleding minder comfortabel. MASCOT heeft werkkleding voor vrouwen die speciaal is ontworpen voor het vrouwelijke figuur, wat bijdraagt aan een hoge mate van comfort en grote bewegingsvrijheid, de hele dag door.

Twee nieuwe damespasvormen

Als vrouw kan het een uitdaging zijn om werkkleding te vinden met de juiste pasvorm. Om aan deze uitdaging tegemoet te komen, lanceert MASCOT niet één, maar twee pasvormen voor vrouwen. Ze hebben de namen DIAMOND en PEARL gekregen. Het doel van de damespasvormen is dat meer vrouwen een werkbroek kunnen vinden die niet alleen past, maar ook optimale bewegingsvrijheid en uitstekend comfort biedt. Niemand houdt van een werkbroek die te strak zit, te ruim is op de verkeerde plekken of die gewoon niet aansluit rond de middel. Het verschil tussen de twee pasvormen zit in de verhouding tussen taille- en heupmaat. De PEARL-pasvorm is ontworpen voor vrouwen met minder dan 20 cm verschil tussen taille- en heupmaat. De DIAMOND-pasvorm daarentegen is voor vrouwen met meer dan 20 cm verschil tussen taille- en heupmaat.

Werkkleding van hoge kwaliteit – ook voor vrouwen

Kwaliteit is het belangrijkste bij MASCOT. Daarom is al onze werkkleding, dus ook werkkleding voor vrouwen gemaakt van goede, stevige stofkwaliteiten waarin onder andere COOLMAX®, TENCEL® en CORDURA® zijn gebruikt. Met de werkkleding voor vrouwen van MASCOT weet je zeker dat jouw werkkleding duurzaam en slijtvast is. Al onze producten zijn Tested to Work. Dat betekent dat ze uitgebreid zijn getest met laboratoriumtests, gebruikerstests en kwaliteitscontroles. Je zult meteen merken dat onze werkkleding voor vrouwen daarop geen uitzondering vormt.


MASCOT Accelerate kledinglijn voor vrouwen

Binnenkort vind je de complete MASCOT dames Accelerate kledinglijn online bij DESTIL Prolians. Tot die tijd kun je alvast even spieken op de MASCOT website en hierboven een klein tipje van de sluier. Ontdek hier het MASCOT-assortiment aan werkkleding voor vrouwen, waarin je onder andere werkbroeken, winterjassen, softshelljacks, fleece en nog veel meer vindt.

Majbritt Præstegaard Theunissen

 Gastblog door MASCOT