Opruimtips

Eerst opruimen, dan bouwvak!

Volgende week begint in de regio zuid de bouwvak. Heb jij alles al een beetje op orde zo voor je vakantie? Hoe kun je het beste je spullen achterlaten? En is het niet eens tijd om alles op te ruimen? Want het is toch wel lekker dat je na de vakantie weer met een frisse start kan beginnen. Wij hebben wat tips op een rij gezet om met een onbezorgd gevoel op vakantie te gaan.

Voorkom gereedschapsdiefstal!

In een werkbus worden vaak veel kostbare materialen bewaard. Heel vervelend als je terug komt van vakantie en je treft je spullen niet aan. Naast de administratieve rompslomp kun je dus niet aan het werk. Eerder schreven we al een blog met tips hierover om gereedschapsdiefstal te voorkomen. Op de bouw is het handig om per medewerker een plek te hebben om eigen materialen op te bergen. Ideaal hiervoor is een gereedschapskruiwagen. Deze kan namelijk op slot. Het meest ideale is om deze dan ergens binnen op te slaan, bijvoorbeeld in een container.

Laat je materialen keuren:

Eigenlijk is er nooit een goed moment om je waterpasinstrumenten en lasers te laten calibreren en om je valgordels te laten keuren. Of toch wel? Het kan heel gemakkelijk via onze vestigingen. Daar geef je je materialen af en wij zorgen ervoor dat je materialen weer op de bouw worden geleverd, of je kunt ze na je vakantie ophalen op de vestiging. Net wat je wilt.

Fijne vakantie!

Paul verhoof

 Paul Verhoof - Keurmeester