6 winterveiligheidsschoenen die direct afrekenen met koude voeten!

Even snel buiten een frisse neus halen, een wandeling in de sneeuw (als die eindelijk komt) en heerlijk ’s avonds languit op de bank voor een warme haard. Heerlijk toch die winter? Maar met dat natte weer, een gure wind en vorst aan de grond is het niet voor iedereen een pretje. Jij als bouwvakker, wegwerker, boer of welk beroep je ook buiten uitvoert staat dagenlang uren te verkleumen in de kou en begeeft je nog wel eens letterlijk op glad ijs. Dit beperkt jouw werkzaamheden en dus is het tijd om voor altijd af te rekenen met koude voeten.

Elten winterschoenen

Wij hebben een paar heerlijk warme ELTEN winterveiligheidsschoenen en laarzen voor je op een rij gezet die gemaakt zijn voor zwaar werk tijdens deze koude dagen!

Steel de show met de DESPERADO

DESPERADO COLLECTIE

Met deze winterveiligheidsschoenen steel je de show! De DESPERADO ESD S3 uit de L10-serie van ELTEN is het modieuze alternatief om nooit meer koude voeten met winterveiligheidsschoenen te krijgen. De schoen is verkrijgbaar in maat 37 t/m 47 en verwarmt je voeten met zijn warme fleece binnenvoering. Alsof je je pantoffels aanhebt. Heerlijk! Het robuuste rundleder in vintage design is in Duitsland op een duurzame manier geproduceerd, dus je bent ook nog eens goed bezig. De grove RUBBER/PU buitenzool met schedelmotief is slipbestendig, slijtvast en kortstondig hittebestendig. Kortom de ideale schoen met stalen neus en metaalvrije tussenzool voor als je er ook nog een beetje leuk bij wilt lopen.

Trotseer de winter met ERIC S3 CI

Elten ERic

Mocht Koning winter nog echt een keer komen dan is deze ERIC S3 CI hoge veiligheidsschoen hetgeen wat je nodig hebt. Echte lamsvacht in de schoen zorgt niet alleen voor een groot draagcomfort, maar houdt ook de voeten prinsheerlijk warm tijdens ijskoude dagen. Het zeer slijtvaste rundleder en het waterafstotende textielmateriaal Cordura® zijn enorm sterk en extreem duurzaam. De stalen neus en de PU-neusbescherming beschermen de voorvoet, zonder jouw bewegingsvrijheid daarmee te beperken. De metaalvrije tussenzool beschermt tegen gevaren van onderaf. De antislipzool en het daaraan bevestigde reflecterende materiaal ronden het profiel van deze winterveiligheidsexpert af.

Extra zichtbaarheid met de JORIS GTX S3 

Elten Joris werkschoenen

Deze comfortabele JORIS GTX S3 CI winterveiligheidsschoen beschermt je tegen vallende voorwerp en rondslingerende spijkers op de grond, maar beschermt je voeten ook tegen temperaturen onder de nul. Het ademende Gore-Tex membraan voorkomt natte en koude voeten in de winter en zorgt voor een zeer comfortabel klimaat in de schoen, dus ook geen zweetvoeten meer voor jou! Het stevige bovenmateriaal van resistent rundleder en waterafstotend nubuckleer kan wel tegen een stootje en de stalen tussenzool van corrosiebestendig roestvrijstaal is bijzonder duurzaam. Nu we nog steeds in de donkere maanden leven zorgt het reflecterende materiaal voor extra zichtbaarheid.


Geen poespas gewoon WILL S3 CI

Elten will werkschoenen

En als laatste uit de SAFETY-GRIP familie heeft ELTEN de winterveiligheidslaars WILL S3 CI. Met een rits aan de zijkant maakt het mogelijk om de schoen snel aan en uit te trekken, handig! De zachte wintervoering houdt de voeten lekker warm, zelfs bij koude temperaturen. De super slipbestendige buitenzool en de PU-neusbescherming maken onze WILL winterveiligheidslaars een veilige oplossing voor ongunstige winterse omstandigheden.

Tegen winterse kou RENZO Winter S3

Renzo winterwerkschoenen

Ben je een echte koukleum dan is deze schoen iets voor jou! Wij raden je dan de winterveiligheidsschoen RENZO Winter S3 CI aan. De binnenkant van de schoen is helemaal gevoerd met een heerlijk zachte en warme. Geloof ons dat verwarmt je voeten wel! Maar ook aan de buitenzijde mag niet ontbreken. De sportieve schoen is uitgevoerd met PU-neusbescherming, een metaalvrije tussenzool en een stalen neus. En dat is niet alles.. De SAFETY-GRIP buitenzool zorgt voor de nodige slipweerstand en stabiliteit op onveilige en gladde ondergronden.

Maatje meer? Kies de JOSCHI GTX ESD S3

Joschi werkschoenen

Voor diegene die op grote voet leeft is er de comfortabele en betrouwbare winter veiligheidsschoen JOSCHI GTX ESD S3 CI uit de SAFEGUARD serie. Hij heeft extra ruimte voor mensen die en grote en brede voeten hebben. Het ademende, wind- en waterdichte Gore-Tex klimaatmembraan en de warme fleece inlegzool beschermt de voeten tegen nattigheid en kou. Door de combinatie van rits en veters kun je de laars helemaal passend maken en stevig aantrekken. Het complete veiligheidspakket bestaande uit antislipzool, stalen neus, metaalvrije tussenzool en PU-tipbescherming biedt de volledige veiligheid voor zware werkzaamheden.