Van Eerd kiest opnieuw voor DESTIL Safety

Met trots kunnen we melden dat de Tilburgse firma Van Eerd ervoor heeft gekozen om het verstrekken van werkkleding en veiligheidsschoenen aan de medewerkers ook de komende jaren bij DESTIL onder te brengen.

Van Eerd, fabrikant van verpakkingsmateriaal voor met name de farmaceutische industrie, hecht grote waarde aan het comfort en de uitstraling van de ruim 120 medewerkers. “Een collega die comfortabele en mooie, nette kleding draagt voelt zich happy en het draagt bij aan onze professionele uitstraling”, aldus Irene van Velthoven, Manager P&O Van Eerd. “Niet voor niets is ons motto ‘We all care’“.

Richard Vinke, Commercieel Manager DESTIL Safety, is zeer content met de contractverlenging: “Een aflopend contract voelt toch als een examenmoment; heb je de afgelopen tijd gedaan wat je vooraf hebt beloofd? Als je met mooie praatjes binnenkomt en het vervolgens niet waarmaakt, hoef je niet te rekenen op een nieuw contract. Wij zijn altijd heel helder over wat kan, maar ook over wat niet kan”.

Met de ondertekening van een meerjarig contract stelt Van Velthoven vertrouwen te hebben in DESTIL. “In het begin moesten we even aan elkaar wennen, maar sinds die tijd gaat de samenwerking goed. De specialisten van DESTIL Safety kennen onze wensen en eisen en komen ook met oplossingen.”

DESTIL Safety is de Business Unit binnen DESTIL die is gespecialiseerd in Veiligheid op en rondom de werkplek. Of het nu gaat om beroepskleding, PBM’s, spiegels, belijning, LOTO of hygiëne-producten, de Safety specialisten helpen u graag verder. 


Van Eerd levert verpakkingen aan de farmacie: foutloos, snel en op tijd. Bij Van Eerd staat de klant voorop en Van Eerd regelt de zaken voor haar klanten perfect. Van Eerd is een betrouwbare en proactieve partner die de blik op de toekomst gericht houdt.

Van Eerd kiest opnieuw voor DESTIL Safety