DESTIL Prolians Bouwboel | Dé bouwbeurs met een rebels tintje!

Bouwboel DESTIL

Heb jij je al aangemeld voor Bouwboel 2019?

DESTIL Prolians presenteert 10 oktober: BOUWBOEL. Bouwboel is de unieke combinatie van een congres en festival in één. Met allerlei interessante workshops, demo’s en lezingen over de bouw, heerlijk eten, maar ook het nodige fun & entertainment wordt het een onvergetelijke, geheel door DESTIL Prolians verzorgde, dag. Met alleen al jouw aanwezigheid kun je zelfs kaarten winnen voor Ajax - Willem II inclusief luxe limorit! Gaaf toch?

EXPERIENCE & LEARN | workshops, demo’s & lezingen

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Dat betekent ook dat je zelf je programma kunt samenstellen. Bepaal zelf welke interessante sessie of hands-on workshop je van één van onze leveranciers volgt. Je kunt ook alles te weten komen over de laatste bouwinnovaties bij een bezoekje aan de stands van onze leveranciers! Even iets luchtigs, maar toch leerzaams doen? Een rondleiding door het Willem II stadion wordt ook georganiseerd voor de liefhebbers. Hoe je jouw eigen dagplanning maakt? Daarover later meer!

FUN | Een festival sfeer met een ‘rebels’ tintje

Bewapend met een gave voetbalquiz komen Marcel Meeuwis, Leo Alkemade, Wim Kieft en Koert Westerman van FC de Rebellen langs om wat sfeer te maken. Doe mee en maak kans op leuke prijzen! Om de dag af te sluiten verzorgen de Rebellen aan het einde van het evenement nog een spetterende amusementsavond. Liever de digitale wereld ontdekken? Ook dát kan met onze DESTIL Prolians Virtual Reality experience. Tussendoor nog even een gave Bouwboel foto maken met je collega’s voor de Green Wall en jouw dag kan niet meer stuk.

FOOD | Breng een bezoekje aan het foodplein

Op het foodplein zijn er allerlei variaties van Street food te vinden. Je gaat zeker niet met honger weg, want er is voor ieder wat wils. Nóg beter, het is allemaal gratis! Ben jij al een beetje warm gelopen voor Bouwboel 2019? Meld je dan aan via onderstaande button. Binnenkort is er meer informatie over het event en de dagindeling te vinden op het Bouwboel online platform. Daarvan krijg je later nog bericht als je jouw inschrijving hebt bevestigd.

 

Aanmeldknop bouwboel festival

 

Logo bouwboel