DESTIL sponsort bijzondere wielerploeg Scorpions

DESTIL is een sponsorovereenkomst aangegaan met wielerploeg Scorpions Racing Team. Dit is niet zomaar een wielerploeg, maar eentje die zich heeft gespecialiseerd in 24-uurs racen. Bij deze endurance wedstrijden moeten de rijders in estafettevorm een volledig etmaal blijven trappen, dus dit zijn ware uitputtingslagen.

In 2022 was Scorpions ook nog eens zeer succesvol in deze discipline, want alle vier de 24-uurs races waar de ploeg startte werden ook gewonnen. Wie de DESTIL-mannen zelf in actie wil zien, kan dit dit jaar ook in eigen land doen. Op 11 en 12 juni werken zij op het racecircuit van Zandvoort een 24-uurs race af. Ook starten ze nog in deze bijzondere discipline in Italië, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast rijdt de wielerploeg ook in het normale peloton rond als continental-opleidingsploeg.

Met deze sponsorovereenkomst toont DESTIL nog maar eens de liefde die het bedrijf koestert voor de wielersport. Zo was de groothandel eerder actief in het wegwielrennen met eigen ploegen (DESTIL-Parkhotel Valkenburg en DESTIL-Jo Piels) en ook in het veldrijden met de ploeg DESTIL-ZZPR.