Zaterdag 10 juni, Destil bij Vredestein Cycling Zandvoort!

Het Circuit van Zandvoort is op zaterdag 10 juni het mooiste fietspad van Nederland. Dan vindt namelijk weer Vredestein Cycling Zandvoort plaats op het magische Formule 1 asfalt. Het is een dag vol fietsplezier voor iedereen.

4 en 8 uursrace, doe mee, korting met Destil!

Het leukst is natuurlijk zelf meedoen. Probeer op je racefiets in 4 of 8 uur zoveel mogelijk afstand af te leggen. Dat kan solo, maar ook als duo of team van vier personen in estafettevorm. Je wisselt elkaar dan af door een bidon met transponder door te geven. Tussendoor kun je dan je teamgenoot aanmoedigen, zelf even bijkomen en genieten van de sfeer. De 4 en 8 uursraces zijn geschikt voor zowel dames als heren en voor zowel fanatieke als recreatieve racefietsers. Op de baan ontstaan diverse groepjes, jouw tempo zit daar altijd bij! De start is voor zowel de 4 als de 8 uursuitdaging om 11.00 uur. Met de kortingscode ‘Destil2023’ krijg je 20% korting op het inschrijfgeld!

Kinderen

De dag begint om 9.15 uur met de Jumbo-Visma ‘dikke bandenrace' voor kinderen tot en met 12 jaar. Deze kinderen kunnen met hun eigen fiets rijden op het circuit, hoe leuk is dat! Het is gratis, sterker nog: als aandenken is er ook nog eens een leuk T-shirt. Voor kinderen die geen helm hebben, is er eentje te leen. De inschrijving opent om 8.45 uur in een van de pitboxen op het circuit.

NL Gravel series

Gravelracen is de nieuwste tak van wielersport. De NL Gravelserie komt ook dit jaar met de beste gravelracers langs in Zandvoort en neemt bekende namen mee. Na een start op het Circuit, vervolgen zij hun wedstrijd op de gravelpaden langs de baan.

Formationlap en bewonersronde

Voor iedereen die het leuk lijkt ook eens op het Circuit van Zandvoort te rijden bestaat daarvoor de mogelijkheid. Voorafgaand aan de 4 en 8 uursrace mag iedereen die dat wil een rondje op de baan rijden. Dat kan met de gewone fiets, bakfiets, e-bike of handbike. Erg leuk om eens te fietsen waar straks weer de Formule 1-auto’s rijden. Hou er rekening mee dat het circuit een aantal pittige klimmen kent. Dit is om 10.15 uur en kosteloos. Verzamelen, een koffie of thee drinken, en alvast wat sfeer proeven kan vanaf 9.30 uur op Paddock 1.

Gratis toegang

Vredestein Cycling Zandvoort is gratis toegankelijk. Doe je mee met de 4 of 8 uursrace dan kunnen dus familie, fans en aanhang gezellig meekomen, kijken en er mooie dag Zandvoort van maken.

Voor inschrijven en informatie kijk op www.cyclingzandvoort.nl