AMI gekleurd bouwbeslag, een breed spectrum aan mogelijkheden

Dat je bij DESTIL altijd terecht kunt voor een ruim assortiment aan bouwbeslag is geen nieuws. Maar wist je dat je deze ook in de meest waanzinnige kleuren kunt bestellen? Onze leverancier AMI heeft namelijk een zeer moderne poedercoatstraat. Hierin kan het grote assortiment aluminium deurpanelen en bouwbeslag voorzien worden van iedere kleur uit het RAL-programma.

Hartstikke leuk als je een kinderdagverblijf of basisschool wilt voorzien van vrolijke felle kleuren. Maar ook de andere kant van het spectrum hebben we in huis. Heb je een meer klassieke afbouwsituatie en wil je daarbij een chique uitstraling, denk dan eens aan de donkere (metallic) structuurlakken.

De producten worden bij AMI na een voorbehandeling in de eigen lakfaciliteit voorzien van een duurzame poedercoating. Daarna worden ze in een speciale oven uitgehard en aansluitend in het productieproces verder geassembleerd. AMI heeft het hele proces dus in eigen beheer. Daardoor gebeurt alles gegarandeerd op de AMI-manier, maar blijft het proces bij gebrek aan grote verplaatsingen door uitbestedingen ook zo duurzaam mogelijk.

Daarbij is het mogelijk om dit bouwbeslag van AMI via DESTIL in kleine oplages te bestellen. Wel zo prettig voor de kleinere bouwprojecten. De korte levertijd maakt het geheel nog eens extra aantrekkelijk. Heb jij nu ook een project dat wel een kleurrijke boost kan gebruiken en is jouw interesse gewekt? Neem dan even contact met ons op via (013) 465 3000 of stuur een e-mail naar info@destil.nl. We helpen je graag verder!