Header opmaatzagenDESTIL Prolians levert ook gezaagd hout met OPMAATZAGEN.nl

Het hou(d)t niet op met de samenwerkingen. Vanaf 2020 gaat DESTIL Prolians de samenwerking aan met OPMAATZAGEN.nl, dé online zaagservice die hout en plaatmateriaal tot op de millimeter op maat zaagt en bij je op locatie bezorgt. Na slechts één bezoek aan de zagerij zagen wij direct potentie om onze klanten niet alleen de gereedschappen en ijzerwaren te leveren om te bouwen; maar nu ook professioneel gezaagd hout en plaatmateriaal.

Het mes snijdt aan twee kanten

Door dit partnerschap aan te gaan is DESTIL Prolians weer een stap dichterbij om klanten van A tot Z te bedienen. Je komt bij DESTIL Prolians voor je schroeven, machines, advies en… nu ook voor professioneel gezaagd hout en plaatmateriaal. Al veel bedrijven maken gebruik van de online bestelmodule van OPMAATZAGEN.nl en sinds de start in 2016 zijn tienduizenden orders verwerkt. “Het platform van DESTIL Prolians biedt ons de kans om een grote groep professionals te bereiken", vertelt Bauke Korver, oprichter van OPMAATZAGEN.nl. "Bedrijven met meerdere projecten op verschillende locaties hebben veel profijt van onze handige service. Als ze bij ons het professioneel gezaagde hout en plaatmateriaal bestellen, hoeven ze het alleen nog maar in elkaar te zetten. Je hoeft je gereedschap niet te verplaatsen en je zit niet met transport van grote platen. Je kunt kiezen uit vele vormen en afwerkingen. Zoals een cirkel of driehoek, verstek en afronden of afschuinen; je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Daarnaast komt de kracht van DESTIL Prolians als groothandel ook goed van pas. Door DESTIL Prolians kunnen we nu ook via OPMAATZAGEN.nl een uitgekiend assortiment gereedschappen en bevestigingsmaterialen aanbieden via onze webshop. We versterken elkaar!”, aldus Korver. 

We zagen precies wat onze klant nodig heeft

Vanuit DESTIL Prolians zijn we naast uitbreiding van het assortiment, steeds op zoek naar partners met innovatieve concepten die de klant helpen efficiënter te werken. Uiteraard met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in het achterhoofd. Algemeen Directeur van DESTIL B.V. René Kars: "Bij OPMAATZAGEN.nl is dit zeker het geval. Ze zagen precies wat je nodig hebt, dit scheelt onnodig restafval en tijd. Ze slaan alle reststukken op en gebruiken deze ook weer. Daarnaast brengen ze het hout en plaatmateriaal waar je het nodig hebt wat vele ritten (en CO2-uitstoot) naar de houthandel of bouwmarkt scheelt."

Onze samenwerking start met een hout-afhaalpunt bij de DESTIL Prolians-vestiging in Amsterdam, Hilversum, Rotterdam en Utrecht. Je bestelt je benodigde zaagwerk online bij OPMAATZAGEN.nl en kunt ervoor kiezen dit gratis af te halen in Amsterdam, Hilversum, Rotterdam en Utrecht of op locatie laten bezorgen. Ook is er gedacht aan het verminderen van verpakkingsmateriaal. Door de innovatieve verpakkingsmethode van OPMAATZAGEN.nl zorgen ze voor verpakkingen op maat zonder opvulplastic en daardoor minder afval.

"Op termijn zal de samenwerking verder uitgebreid worden, waardoor het bij meerdere vestigingen mogelijk is om professioneel zaagwerk gratis op te halen. Samen gaan we aan mooie dingen bouwen!"

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl is dé online zaagservice, opgericht in 2016, om zowel particulieren als (bouw)professionals te voorzien van professioneel op maat gezaagd hout en plaatmateriaal. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken besteltool heb je in een paar klikken de materialen voor jouw project verzameld en krijg je het op locatie bezorgd of haal je het gratis af. OPMAATZAGEN.nl staat voor professionaliteit en heeft dan ook de beste zaagmachines in huis. Van opdeelzaag tot CNC-freesmachine. Hiermee kunnen zij hout en plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig zagen, in vele vormen en met verschillende afwerking, zelfs verstek! Je krijgt precies wat je nodig hebt, daar waar je het nodig hebt. Dat is écht handig! www.OPMAATZAGEN.nl