Nieuw bij DESTIL: dekvliezen met logo

DESTIL heeft wat nieuws in het assortiment: afdekvliezen met het logo van de klant erop. Daardoor kunnen onze klanten niet alleen schade en dus herstelkosten voorkomen bij tal van werkzaamheden, maar ziet de werkplaats er ook nog eens zeer gelikt uit. De eerste rollen, ontwikkeld door leverancier PrimaCover, werden inmiddels afgeleverd. De klanten Van Wijnen en Heijmans hadden hierbij de primeur.

“Heel erg tof”, reageert Willem van Orsouw, hoofduitvoerder bij Van Wijnen enthousiast. Zijn bedrijf investeert veel in signing, zo is de bouwplaats waar Van Orsouw actief is al van verre te zien door de hoge vlaggen en grote banners. “We vinden een nette uitstraling erg belangrijk. Dat je heel duidelijk kunt zien waar Van Wijnen aan het werk is. Ons eigen afdekvlies past precies in dat plaatje.”

Daarbij is de hoofduitvoerder zeer te spreken over de kwaliteit van PrimaCover. “We hadden eerst een andere leverancier en dat was beduidend minder. De logo’s gaven weerstand waardoor de vliezen snel kapot werden gelopen. Via DESTIL hebben we nu dus nieuwe laten ontwikkelen en die zijn wel perfect. Niet alleen omdat de vliezen heel blijven, doordat de onderkant licht klevend is, blijven ze ook netjes liggen. Ik ben er erg blij mee.”