DESTIL B.V. nieuwe Ivana verdeler

DESTIL B.V., groothandel voor bouw en industrie, gaat per 1 januari 2020 de samenwerking aan met Ivana, een merk opgericht in 1948 voor de ijzerwaren en gereedschappen branche. Met name in Zuid-Nederland zullen de DESTIL Prolians vestigingen exclusief fungeren als Ivana verkooppunt.

Met deze verschuiving kan DESTIL Prolians wederom een mooi A-merk met een zeer breed scala aan bouwgerelateerde producten toevoegen aan het assortiment. Door recente marktontwikkelingen is bij Ivana de behoefte ontstaan aan een partner die met name de Zuid Nederlandse markt kan bedienen. “Wij zijn blij dat wij in DESTIL Prolians deze partner hebben gevonden”, vertelt Dennis Doeser, Brandmanager bij Ivana. “Sinds jaar en dag heeft DESTIL Prolians een sterke positie veroverd in de markt. Bovendien zijn ze enorm vooruitstrevend en servicegericht op het vlak van zowel digitale oplossingen als efficiënte toeleverconcepten. Zij hebben dus op verschillende vlakken bewezen een partner te zijn die niet alleen betrouwbaar en innovatief is, maar ook een partner waarmee wij, letterlijk, kunnen gaan bouwen aan de toekomst!”, aldus Doeser.

DESTIL Prolians is daarnaast continu op zoek naar mogelijkheden voor uitbreiding van het assortiment met de juiste merken om zo ook de klantenkring steeds beter te kunnen bedienen. Algemeen Directeur van DESTIL B.V. René Kars: “De toevoeging van Ivana aan het huidige assortiment is voor ons een mooie kans om de beoogde groei voor de komende jaren mede te realiseren”. Er wordt afgetrapt met de introductie van het Ivana assortiment bij 22 van de 50 verkooppunten van DESTIL B.V. in Nederland. Vanaf januari is het Ivana assortiment ook online te bestellen bij de nieuwe verdeler. “We beginnen met het toevoegen van de belangrijkste artikelen waarvan de beschikbaarheid voor trouwe afnemers van Ivana prioriteit heeft. Geleidelijk zal het aantal producten verder uitgebreid worden als aanvulling op het reeds bestaande A-merken assortiment, zodat wij nog beter invulling kunnen geven aan de wensen van onze klanten.”

De toekomst ziet er volgens beide heren rooskleurig uit. Dennis Doeser: “Door de betrokkenheid en populariteit van het merk Ivana te combineren met de betrouwbaarheid en grote product- en vakkennis van DESTIL Prolians is volgens mij succes verzekerd!”.

Over Ivana

Ivana is een merk, opgericht in 1948 voor groothandels en speciaalzaken in ijzerwaren, bouwbeslag, hang- & sluitwerk, verven, gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen. Ivana staat voor deskundigheid, innovatie, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Ivana is het betrouwbare, professionele merk dat het verschil maakt met kwalitatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. De kennis en ervaring van aangesloten verkooppunten zijn de basis voor een klantgerichte ontwikkeling van het Ivana-assortiment.

Bekijk hier ons groeiende Ivana assortiment

Bekijk het assortiment