Heerlijk dineren voor het goede doel bij Willem II

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar donderdag 13 april kunt u er toch echt zelf bij zijn. Dan organiseert Mystery Mountain een viergangendiner in het stadion van Tilburgs trots Willem II. De opbrengst van deze benefietavond gaat daarbij naar Orange Babies, een stichting die strijdt tegen HIV in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia. Met een topmenu, heerlijke wijnen en een inspirerende omgeving voelde een goede daad nog nooit zo goed. 
Het diner is tot in de puntjes verzorgd door de cuisiniers van Bonheur Horeca Group. Voor €125.- kunt u gezellig een vorkje meeprikken. Een tafel voor 8 personen reserveren kan ook voor €1000.- en dan krijgt u er ook nog 8 flessen wijn bij om mee naar huis te nemen. Deze zijn overigens gesponsord door Scott Bilsen Travel. 
 
De inwendige mens komt dus niets tekort bij deze benefietavond van Mystery Mountain, maar dat is nog lang niet alles. Deelnemers kunnen zich ook verheugen op prettig gezelschap, entertainment en een veiling waarop bijzondere en zorgvuldig geselecteerde items kan worden geboden. Ook is er een loterij met fantastische prijzen. 
 
Mystery Mountain organiseert jaarlijks ook een gelijknamig sportevenement, waarbij deelnemers een berg in Europa moeten bedwingen. Te voet of te fiets halen zij zo geld op voor Orange Babies. In 2022 betrof dit de Pico Veleta (3.396 meter) in Spanje. Wat de bestemming van Mystery Mountain 2023 is, is nog strikt geheim en zal ook op 13 april nog niet worden verklapt. Maar een beetje speculeren mag natuurlijk wel om lekker in de stemming te komen. 
Heeft u ook interesse in deze geheel verzorgde avond voor het goede doel? Reserveren kan nu via: www.mysterymountain.nl/benefietavond