Uniek beslag van Dauby haal je nu bij DESTIL Prolians

Dauby deurbeslagBij DESTIL Prolians kun je nu ook terecht voor authentiek deur-, raam- en meubelbeslag en keuken- en badkameraccessoires en gordijnroedes van Dauby. Bij dit prachtige assortiment is werkelijk waar aan elk detail gedacht, zodat jij je project helemaal in dezelfde stijl kan afwerken. Dauby is gespecialiseerd in zowel handgemaakt retrobeslag als designbeslag van echte top-ontwerpers.

Het Retrogamma van Dauby is volledig handgemaakt. Eerst wordt het metaal gegoten in zandmallen, een techniek die 3000 jaar voor Christus alDauby deurbeslag werd gebruikt. Daarna worden de producten met de hand verder afgewerkt. Het gietproces in zandmallen zorgt ervoor dat het beslag een korrelig oppervlak krijgt en dus kleine imperfecties vertoont. Hierdoor is elk stuk uniek en krijgt het een artisanale oude look.

Dauby werkt met natuurlijke en massieve materialen zoals Brons, Wit Brons, Brittanium, Smeedijzer. Deze metaallegeringen worden al eeuwenlang gebruikt bij de ambachtslieden en zijn niet alleen duurzaam, maar ook recyclebaar. Het metaal gaat na verloop van tijd patineren. Hier geldt dezelfde regel als bij goede wijn: hoe ouder, hoe beter het wordt!

Bekijk hier het Dauby assortiment!