DESTIL Prolians vaste leverancier van Volkshuisvesting Arnhem

DESTIL Prolians en Volkshuisvesting Arnhem hebben overeenstemming bereikt over een intensieve meerjarige samenwerking. Als groothandel voor Bouw en Industrie beheert DESTIL Prolians de sluitsystemen van de Arnhemse woningcorporatie. Voor de ruim 13.000  huurwoningen in het beheer van Volkshuisvesting levert DESTIL Prolians de sloten, sleutels en vervangende onderdelen. De twee partijen doen al jaren zaken met elkaar en omdat dit van beide kanten prima bevalt, is de samenwerking flink uitgebreid.

“Daar zijn wij heel blij mee”, zegt Regiomanager Midden Nederland Kevin Trouwborst van DESTIL Prolians, die actief betrokken is bij deze deal. “Het is een intensief traject. De samenwerking is begonnen met het mechanische gedeelte en is uitgegroeid tot het volledige ontzorgen van de klant én de bewoners. We hebben in eerste instantie vooral goed geluisterd naar de wensen van Volkshuisvesting en samen de mogelijkheden en onmogelijkheden besproken. Volkshuisvesting wenste een soepele overgang van de vorige leverancier naar DESTIL Prolians en de bewoners mochten geen hinder ondervinden. Bovendien was lokale aanwezigheid en daarmee een snelle reactietijd een eis.”

Deze combinatie van wensen maken DESTIL Prolians de perfecte partij. Trouwborst: “Als groothandel voor de bouw en industrie zijn wij totaalleverancier voor de vaste onderaannemers van Volkshuisvesting. Zij kunnen altijd terecht op onze vestiging aan de Cruquiusweg in Arnhem bij Vestigingsleider Niels Coenders. Niels en zijn collega’s zullen de aannemers helpen en ondersteunen om samen het serviceniveau richting Volkshuisvesting en de bewoners zo hoog mogelijk te houden.”