Nieuw bij DESTIL Prolians – Reebok high performance werkschoenen

Vlieg over de bouwplaats met werkschoenen die zo licht als een veertje zijn. Met Reebok Work werkschoenen ben en blijf je de gehele dag in topvorm. Beloofd! Reebok komt met 3 series aan werkschoenen in veiligheidsklasse S1P en S3 welke er niet alleen extreem goed uitzien, maar ook nog eens ultralicht en uiteraard beresterk zijn. Kom maar eens langs en probeer het zelf.

werkschoenen nieuw in assortiment

three of a kind - maar iedere serie heeft zijn eigen topkwaliteiten

De Fusion Flexweave, de Excel Light en de Trailgrip. Zo luiden de namen van de series van de meest sportieve werkschoenen van dit moment. Het zijn allemaal Reeboks maar iedere serie kent zijn eigen set aan topkwaliteiten. Wij sommen ze voor je op:

Reebok Fusion flexweave

Reebok Fusion flexweave

Zodra je ze aantrekt merk je gelijk het grootste pluspunt van deze schoen: Ze zijn ultralicht! Geen zware klompen, maar gewoon een fijn licht schoentje. Zelfs na het werk loop jij gerust nog een halve marathon. Uiteraard ben je met deze werkschoen volledig beschermd tegen alle gevaren op de bouwplaats. De composiet stalen werkneus beschermt je tegen trappen of stoten en de tussenzool van Floatride Energy Foam zorgt ervoor dat er geen enkele spijker doorheen prikt. Goed om te weten: deze werkschoen is volledig metaalvrij en verkrijgbaar in veiligheidsklasse S3 en S1P.

Reebok Trailgrip

Reebok trail grip

Tuinders en hoveniers opgelet! Grip op de grond is grip op je project. Speciaal daarvoor komt Reebok met de Trail Grip S3 werkschoen. Die, je raadt het al, met zijn speciale slijtvaste loopzool extra veel grip geeft. Al moet je door modder, hoge grassen of andere oneffen vochtige ondergronden heen, jij staat altijd stevig met beide benen op de grond. Sta je dan in de modder met het ademende waterdichte bovenwerk blijven je voeten gegarandeerd droog en koel. En dat was nog niet alles met de XL Extralight loopzool ben je voorzien van een buiten-gewone demping, geloof ons dat voel je direct.

Reebok Excel Light

Reebok Excel light

Excellente demping bij iedere stap. Draag je de Reebok Excel Light dan ben je dankzij de XL Extralight-tussenzool verzekerd van een zachte landing bij iedere stap. Ook aan flexibiliteit is er geen gebrek. De Excel Light werkschoen volgt moeiteloos elke beweging van je voet. Of je nu op een ladder klimt, op je tenen staat of snel een sprintje trekt, deze schoen houdt je niet tegen. Ook blijven je voeten de hele dag droog en koel, want met een voering van ademend 3D mesh ben je voorzien van een goede afvoer van vocht en warmte. Ideaal voor in het magazijn of in de werkplaats. Verkrijgbaar in S3 en S1P.

 

Reebok werkschoenen haal je vanaf nu bij DESTIL

We hebben je uiteraard overtuigd dat deze werkschoenen een must zijn op de bouw, in de tuin of in het magazijn. Tijd voor nieuwe schoenen of een extra paar? Je shopt de Reebok Flexweave, Excel Light en de Trailgrip eenvoudig op destil.nl. Liever even passen? Kom naar een van onze vestigingen, we helpen je graag verder.