DESTIL ProPunten genomineerd

DESTIL ProPunten finalist - Loyalty Magazine Awards 2018

Hoera! Afgelopen april is het DESTIL ProPunten spaarprogramma genomineerd voor The Loyalty Magazine Awards 2018 in de categorie ‘Best B2B Loyalty Programme’. The Loyality Magazine Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste loyaliteitsprogramma’s van bedrijven uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Er zijn 26 verschillende categorieën rondom loyaliteit waarvan de criteria ieder jaar bijgesteld worden, zodat innovatie en verbetering wordt gestimuleerd. De winnaars worden geselecteerd en beoordeeld door een expertjury uit de betreffende sector.

In de categorie ‘Best B2B Loyalty Programme’ gaat de prijs naar het loyaliteitsprogramma dat heeft laten zien hoe het zich heeft gefocust op de zakelijke klanten (groot en klein), onder één van de volgende voorwaarden: waarde voor de klant, commerciële voordelen voor het merk en de zakelijke gebruiker en innovatie.

Op dinsdag 19 juni vond de uitreiking plaats. Het DESTIL ProPunten spaarprogramma heeft de Loyalty Magazine Award 2018 helaas net niet gewonnen. Toch zijn we erg trots op onze finaleplaats en hebben we genoten van de uitreiking. Daarom trakteren we je tot eind juni 2018 met dubbele ProPunten* op al je bestellingen met een minimum orderbedrag van € 100,-

Spaar jij al ProPunten?

ProPunten spaar je na eenmalig inloggen op destilpropunten.nl automatisch bij aankopen via destil.nl, één van de vestigingen of onze verkoop binnendienst. Daarnaast verdien je ook nog eens extra ProPunten wanneer jij of je collega’s online kennisvragen goed beantwoorden. Op destilpropunten.nl vind je alle artikelen waarvoor je kunt sparen.

Meld je aan voor ProPunten

  1. Ga naar destilpropunten.nl en log in (rechts bovenaan).
  2. Loginnaam = je DESTIL debiteurnummer (zichtbaar op je DESTIL factuur).
  3. Klik op wachtwoord vergeten, je ontvangt per mail het wachtwoord om in te loggen.

Heb je vragen over het ProPunten spaarprogramma? Neem contact op met de afdeling Marketing via marketing@destil.nl