Mystery Mountain 2018

Mystery Mountain 2018 - Col de la Bonette

Mystery Mountain 2018 wat was je weer geweldig. We kijken terug op een fantastisch weekend waarbij er €118.747 is opgehaald voor Stichting Orange Babies en de andere goede doelen. Bedankt iedereen. 

Een paar van onze deelnemers delen graag hun ervaring van Mystery Mountain 2018 met jou. Doe je volgend jaar ook mee?

Marjel haring

 

Marjel Haring - Hiker

Mystery Mountain een onbekende berg met onbekende mensen beklimmen, maar voor het goede doel Orange Babies. En wat een fantastische ervaring. Samen met een ervaren gids een berg beklimmen met leuke, gezellige mensen. Uitzichten om nooit te vergeten. Super georganiseerd door DESTIL en dat allemaal door vrijwilligers. Ze verdienen een dikke 10.

Astrid Ton

 

Astrid Ton - Wielrenner (bestuursvoorzitter Orange Babies)

Mystery Mountain 2018 was voor mij overweldigend, intens, zwaar, gezellig, emotioneel. Een bijzondere prestatie leveren met Orange Babies in mijn gedachte en met hulp van geweldige vrijwilligers was TOP! Ik zei dat ik dit nooit meer ging doen maar inmiddels hebben mijn man Tom en ik besloten dat we volgend jaar weer mee gaan. Namens Orange Babies dank ik alle deelnemers!

Wim stam


Wim Stam - Begeleider

Als niet-sporter ben ik ook bij dit evenement weer verbaasd over de prestaties die op de verschillende onderdelen worden geleverd. Er zijn de topsporters die verschillende keren dood gaan op deze berg, daarnaast de personen die bijna op onnatuurlijke kracht bovenkomen en voor een tweede keer gaan. Het is zo mooi om onder het genot van een drankje te horen waarom men meedoet, vele verhalen over naaste familie en of eigen redenen. Ik vind het SUPER dat je samen een fantastisch weekeinde hebt en daarbij het goede doel steunt, en dat er ook in deze tijd nog firma’s zijn die er de tijd voor nemen om dit te organiseren. Eén woord: TOP!

Joris Hendriks


Joris Hendriks – Mountain biker

Het was een fantastisch evenement, goed geregeld, mooie MTB-route (met dank aan Johan en John) en een mooie saamhorigheid van allerlei mensen!!! Boven op de Bonette aangekomen heb ik nog nooit zo`n lekker blikje cola op… Het was pittig, afzien, genieten, afzien, eten, drinken, afzien en de pittige laatste klim naar Pra Loup, maar over de finish gekomen was het eerste pilsje van Linda ook erg lekker!!! De reiskilometers waren achteraf ZEKER de moeite waard!! Nogmaals alle vrijwilligers en organisatie bedankt.