Goede voornemens voor 2018

Op zoek naar goede voornemens? Beweeg meer en zet je in voor het goede doel tijdens Mystery Mountain 2018

Mystery Mountain 2017 is al even voorbij en de voorbereidingen voor de vierde editie zijn alweer in volle gang. Staan je goede voornemens voor 2018 toch al in het teken van meer bewegen en je meer inzetten voor anderen? Koppel er dan een goed doel aan en ga samen met ons het Mystery Mountain 2018 (#MM18) avontuur aan.

De eerste ingeschreven deelnemer van #MM18, Johan van den Akker overtuigt je wel!

Het evenement is in één woord geweldig

Mystery Mountain 2018! Ik doe voor de tweede keer mee en heb mezelf reeds ingeschreven! Waarom? Tijdens dit evenement leer je mensen op een geheel andere wijze kennen, de band die je opbouwt is geweldig. Op sportief vlak stuwen mensen elkaar naar topprestaties, en na afloop is iedereen dan ook een winnaar! De sfeer die er heerst is in één woord geweldig, iedereen is gelijk en heeft waardering voor elkaars prestatie!

De uitdaging

Voor mij persoonlijk was het afgelopen jaar de overwinning om een lange afstand te kunnen lopen na een blessure. Afgelopen jaar was mijn eerste deelname, en het heeft alle verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het is leven als een prof en aan daadwerkelijk alles is gedacht. Ook is de ontlading na afloop bij iedereen groot wanneer het bedrag bekend wordt gemaakt. Uiteindelijk gaan we allemaal voor het sportieve en het goede doel.

Mystery Mountain 2018 is het goede voornemen dat je wel haalt!

Mijn oproep is dan ook om je net als ik in te schrijven als deelnemer van dit geweldige evenement. En denk niet van, ‘dat is niks voor mij of dat kan ik niet’, want samen gaan we maandenlang trainen om de top te behalen. Tijdens informatie avonden krijg je trainingstips, zodat je zelf aan de slag kan en tijdens de gezamenlijke trainingen kun je je niveau spiegelen. Dit goede voornemen ga je dus wel halen!

Mijn eerste deelname was overweldigend en om bovenstaande reden doe ik wederom mee!

Johan neemt hardlopend deel aan Mystery Mountain, maar deelnemen kan ook op de racefiets, hiken of mountainbikend. Volgend jaar vindt Mystery Mountain plaats van 6 tot en met 9 september 2018. Meer info: www.mysterymountain.nl

Johan van den Akker

Johan van den Akker - deelnemer Mystery Mountain/Accountmanager Safety