Winactie: Maak kans op een thuiswerkdag in de DESTIL Skybox

Willem II thuiswerkdag met Kingo Foto gemaakt door: Toin Damen

De handtekening staat eronder, het contract is getekend. Net zoals de bal is nu ook de deal echt rond! De komende twee seizoenen zijn wij weer (DESTIL Prolians), officieel, trotse hoofdsponsor van het Tilburgse Willem II. Dat betekent dat wij weer twee seizoenen lang kunnen genieten van de mooiste wedstrijden, vanuit onze DESTIL skybox.

Over onze skybox gesproken…Niet alleen tijdens wedstrijden is de DESTIL skybox een fijne plek om te zijn, maar ook tijdens kantooruren kun je hier met uitzicht op het heilige gras, goed vertoeven.

WINACTIE: thuiswerkdag in de DESTIL Skybox

Om onze contactondertekening te vieren en om het thuiswerken in deze tijd een stuk leuker te maken, verloten we slechts één keer een compleet verzorgde thuiswerkdag in de DESTIL Skybox voor twee personen!

Dit staat je te wachten

Gedurende de thuiswerkdag in de skybox word je compleet in de watten gelegd, zodat jij optimaal presteert. Je hebt niet alleen de hele dag prachtig uitzicht op het veld ook zorgen we voor onbeperkt koffie, thee en fris, heerlijke lekkernijen en natuurlijk een uitgebreide lunch. Zo nu en dan zorgen we voor een korte break bestaande uit bijvoorbeeld een stadiontour, zodat je even de benen kunt strekken en het werk het werk kunt laten. De rest houden we nog even in het midden.

Hoe maak je kans?

Ondertussen ook wel uitgekeken op je keukentafel? Je kunt deze geheel verzorgde thuiswerkdag in de DESTIL skybox winnen door op onze facebook post middels een reactie te laten weten, waarom jij en die ene collega, vriend(in), familielid of kennis de thuiswerkdag in de DESTIL skybox* verdient! Donderdagmiddag 2 juli 2020 maken we de winnaar bekend via Facebook. 

*Vanuit Willem II is er besloten dat je alleen kans maakt op deze kaarten als je 18 jaar of ouder bent. Om de RIVM maatregelen te waarborgen hebben we gekozen om 2 personen toe te laten.