DESTIL Prolians gaat met Willem II Europa in!

DESTIL - nieuws - verlenging - 2 jaar Foto gemaakt door: Geert van Erven en Toin Damen

Het hoge woord is eruit! DESTIL Prolians gaat voor een derde periode als hoofdsponsor van Willem II. We schitterden natuurlijk van 2008 tot 2010 en de afgelopen twee seizoenen al op het mooie rood-wit-blauw en de uitshirts van de Tricolores. Nu voegen we daar nog eens twee seizoenen aan toe. We zijn trots dat deze mooie samenwerking voortgezet wordt in deze moeilijke en onzekere tijden.

‘De vorige twee keer zijn we hoofdsponsor geworden met als doel onze naam beter te vestigen in onze sector en op de arbeidsmarkt. Het sponsorschap van en de samenwerking met Willem II heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Omdat Willem II zal beamen dat het altijd beter kan, hebben we besloten om onze naam langer aan de club te verbinden’, zegt René Kars, Algemeen Directeur van DESTIL.

Steun in de rug

DESTIL en Willem II kwamen de verlenging enkele maanden geleden overeen. ‘Om Willem II een steuntje in de rug te geven en supporters en sponsoren op te roepen hetzelfde te doen, kiezen we bewust om dit mooie nieuws in deze moeilijke periode voor de club kenbaar te maken. Maar ondanks de omstandigheden is het ook een mooie tijd; Willem II gaat Europa in en daar zijn we erg trots op!’, aldus Kars.  

Bekerfinale en Europees ticket

Ook Martin van Geel (Algemeen Directeur) is te spreken over de verlengde samenwerking met DESTIL. ‘Met zes seizoenen als hoofdsponsor wordt DESTIL een van de sponsoren die het langst op het mooiste shirt van Nederland komt te staan. Dat zegt veel over de sterke band en gezamenlijke ambities die dit mooie Tilburgse bedrijf en Willem II met elkaar hebben. Met DESTIL op de borst hebben we historie geschreven door de bekerfinale en Europees voetbal te halen. Laten we die stijgende lijn met zijn allen vasthouden en samen nog meer successen vieren.’