Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 29, 30 en 31 januari 2020 staan Wiek de Laat Prolians en DEXIS Netherlands op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer en tonen je hun specialisme over veiligheid op de werkvloer en rondom het pand. Dit staat je te wachten bij stand D18!

Virtual Reality experience - 100 meter de lucht in!

Ervaar hoe het is om op grote hoogtes te werken. Stap in het hijskraanbakje, zet een virtual reality bril op en wij hijsen je 100 meter de lucht in. Uiteraard voorzien van de nodige beveiliging. Geniet van het uitzicht. Kom naar stand D18!

Veiligheid op de werkvloer met DEXIS Safety

DEXIS Netherlands is op te beurs te vinden als betrouwbare partner voor verbruiksgoederen, industriële goederen en diensten waarbij de veiligheid van je medewerkers en de efficiëntie van alle processen leidend zijn. De Safety afdeling is gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen om veiligheid op en rondom de werkplek te garanderen. Kom langs en laat je uitgebreid adviseren over de veiligheid op jouw werkvloer.

Laat je pand van top tot teen beveiligen

Wiek de Laat verzorgt de gehele implementatie, installatie én het onderhoud van het beveiligingsplan voor je pand. Zij zijn toonaangevend op het gebied van mechanische en elektromechanische beveiliging. Op zoek naar een expert die je verder helpt met de beveiliging van je pand. Wiek de Laat staat voor je klaar bij stand D18.

Kom je langs bij stand D18?

Zien we je op 29 ,30 of 31 januari 2020 bij onze stand? Meld je dan gratis aan voor een bezoek aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer via onderstaande knop.

Aanmelden vakbeurs