Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

Op zondag 15 maart heeft de Nederlandse regering de maatregelen in onze strijd tegen het COVID-19 virus aangescherpt. Inmiddels beïnvloedt de uitbraak van het virus de dagelijkse bezigheden van onze samenleving behoorlijk. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept over hoe wij onze bedrijfsvoering op de situatie afstemmen en wat voor maatregelen wij treffen om onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen.

Fysiek contact beperken

De gezondheid van onze relaties en medewerkers staat voorop en daarom volgen wij het advies van het RIVM op om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken.
Op onze locaties zijn de hygiëneregels aangescherpt en medewerkers werken waar mogelijk thuis.

Vestigingen 

De vestigingen zijn zoals gebruikelijk geopend en bemand voor uw aankopen en het afhalen van bestellingen. We beperken echter het hand-op-hand contact. We vragen u daarom te pinnen als u direct wilt betalen. 

Ook onze chauffeurs hebben de instructie gekregen om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Daarom zullen zij indien een handtekening vereist is, in overleg met de klant, zelf tekenen.

Klantbezoeken uitstellen

De zaken gaan gewoon door, maar we hebben onze buitendienst gevraagd voorlopig alle klantbezoeken zoveel mogelijk uit te stellen. Uiteraard zijn we per mail en telefonisch bereikbaar en zoeken we samen naar een passende oplossing voor uw vraag of probleem.

Bestellen? Dat doet u gemakkelijk online

We vragen onze klanten om bestellingen zoveel mogelijk via onze webshop te plaatsen zodat we fysiek contact kunnen beperken. Deze is 24 uur per dag beschikbaar en geeft direct inzicht in de actuele voorraad. Heeft u nog geen online account? Deze vraagt u gemakkelijk aan via dit formulier. Heeft u vragen over het bestellen via de webshop? Neem dan contact op met de afdeling E-commerce via e-commerce@destil.nl of 013-4653000.

Voorraad en levertijden

Onze voorraad is ruim voldoende en wordt dagelijks aangevuld. In ons centraal magazijn is de situatie onder controle en we hebben voldoende distributiecapaciteit. In principe hoeft u zich dus geen zorgen te maken over onze levertijden. Echter door de extra veiligheidsmaatregelen bij ons en bij de leverancier kan er in sommige gevallen vertraging optreden in het bestelproces. Hierdoor kan het voorkomen dat uw bestelling er niet altijd de volgende dag is.


Tot slot…

We houden de berichtgeving van het RIVM en de overheid goed in de gaten en beoordelen dagelijks of wij onze dienstverlening, op basis van eventuele verdere maatregelen die in werking treden, moeten aanpassen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening op de gebruikelijke manier te handhaven. We houden u via onze website en nieuwsbrief graag op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Daarnaast willen we u via deze weg laten weten dat we meeleven met diegenen die direct of indirect geraakt worden door het virus.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.