Gebroeders Bodegraven legt de verbinding in de bouw

Gebroeders Bodegraven

Gebr. Bodegraven legt de verbinding. Niet alleen een perfect passende verbinding in de bouw, maar met name ook mét de bouw. Want de specialisten van Gebr. Bodegraven (GB) zoeken hun afnemers en de adviseurs daarvan op, om hun vergaande expertise te delen. Ze staan zélf op de bouwplaats en zijn telefonisch bereikbaar voor iedere vraag. Architecten, constructeurs, aannemers en de vakhandel doen nooit tevergeefs een beroep op de kennis die hier sinds 1881 is opgebouwd.

> Lees meer over GB

GB legt de passende verbinding voor de bouw

GB legt letterlijk de connectie in de bouw en industrie. Dankzij moderne technieken en jarenlange kennis is GB in staat materialen en hulpmiddelen te maken die het mogelijk maakt om diverse elementen binnen de bouw met elkaar te verbinden. Dit biedt stevigheid en veiligheid. Net zoals de kwaliteit van GB geeft dit verbindingen waar je op kunt bouwen.

Bekijk de Bouwverankering van Gebr. Bodegraven bij DESTIL Prolians
Bekijk de Bouwverankering van Gebr. Bodegraven bij DESTIL Prolians
Bekijk de Kozijn- en elementenverbindingen van Gebr. Bodegraven bij DESTIL Prolians
Bekijk de Houtverbindingen van Gebr. Bodegraven bij DESTIL Prolians
Bekijk het Tuinbeslag van Gebr. Bodegraven bij DESTIL Prolians
Bekijk de Bevestigingsmaterialen van Gebr. Bodegraven bij DESTIL Prolians

Meest verkochte producten van Gebr. Bodegraven

Raveeldragers van Gebr. Bodegraven

Raveeldragers worden gebruikt om gording of losse balken in een houten frame te monteren aan de zijkanten. Deze metalen beugel heeft een U vorm die zowel in de balk zelf, als in de dragende delen gemonteerd wordt. In de video van Gebr. Bodegraven wordt getoond hoe deze gemonteerd worden.

Hoekankers Gebr. Bodegraven

Het gebruik van hoekankers komt voor bij veel verschillende typen montage. Het hoekanker maakt het mogelijk om constructies zoals bijvoorbeeld kozijnen direct op een muur te monteren. Het hoekanker kan in verschillende graden gebogen worden waarbij 90° en 100° graden de meest gebruikte ankers zijn. In het filmpje van Gebr. Bodegraven wordt getoond hoe zo'n montage in zijn werk gaat.

Volg Gebr. Bodegraven op de voet

Volg Gebr. Bodegraven op social media en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

 Facebook en  LinkedIn en Twitter en  Youtube