HAVEP - Workwear & Protective wear

HAVEP - Workwear & Protective wear

Duurzaamheid zit in de vezels van dit bijna 160 jaar oude familiebedrijf HAVEP. HAVEP voert een uitgebreide workwear & protective wear collectie, waarbij kwaliteit, veiligheid en levensduur voorop staan. Daarnaast is HAVEP specialist in corporate identity projecten. Wat je ook zoekt, HAVEP heeft het!

HAVEP - werkbroeken, werkjassen en meer, 100% op jouw maat

HAVEP voert zowel workwear als protective wear collecties en heeft hiermee voor iedere sector een passend aanbod.

Multinorm kleding

  • Werkbroeken en bermuda's
  • (Amerikaanse) overalls
  • Jassen

Het beste van HAVEP 

HAVEP geeft advies

Meer HAVEP? Check de Attitude collectie

Vanaf vandaag kun jij je onderscheiden op de werkvloer. HAVEP introduceert de Attitude collectie met daarin de musthaves die jij als vakman nodig hebt. Bekijk de Attitude collectie:

HAVEP Bodywarmer HAVEP Bermuda HAVEP Overall
HAVEP Jack HAVEP Werkbroek 80229
HAVEP Amerikaanse overall
HAVEP Korte Jas HAVEP Werkbroek 80230
HAVEP Parka
HAVEP Softshell HAVEP Werkbroek 80231 Meer HAVEP

HAVEP – Expert in hoogwaardige work- & protective wear

Met bijna 160 jaar ervaring in de textiel weten ze bij HAVEP waar ze het over hebben. Ze hebben alle expertise op het gebied van weven en certificeren in huis, lopen met de Fair Wear Leader status voorop in duurzaamheid en beschikken over een van de meest uitgebreide assortimenten in ongenormeerde én genormeerde werkkleding.

Ben je op zoek naar functionele werkkleding met een lange levensduur en goede prijs-kwaliteit verhouding, dan is het HAVEP Basic assortiment echt iets voor jou! Werk je in de (af)bouw of lichte industrie en heb je behoefte aan werkkleding met meer aandacht voor draagcomfort, uitstraling en veel handige functionaliteiten, dan zit je goed met de HAVEP Attitude collectie. En voor een mooie tussenoplossing, bijvoorbeeld voor werkzaamheden in de transport & logistiek sector, kun je je wenden tot de HAVEP Shift collectie. Samen met de in 2022 geïntroduceerde tricot lijn, maak je daarnaast je workwear outfit heel eenvoudig compleet!

Werk je echter regelmatig in een gevaarlijke omgeving, in het donker of in andere risicovolle situaties? Dan is betrouwbare, genormeerde werkkleding van essentieel belang. Met de nieuwe HAVEP High Visibility+ lijn ga je voor de allerbeste zichtbaarheid gecombineerd met een hoog draagcomfort. Heb je naast extra zichtbaarheid ook nog andere normeringen nodig om veilig je werk te kunnen uitvoeren, zoals bescherming tegen vlambogen of hitte en vuur, dan is er de nieuwe HAVEP Multi Protector+ lijn. Geen verhoogde zichtbaarheid vereist, maar wel een optimale bescherming tegen de meest voorkomende veiligheidsrisico’s, dan is de moderne en comfortabele HAVEP 5-safety image+ lijn de oplossing. En ben je specifiek op zoek naar kleding specifiek geschikt voor laswerkzaamheden, dan is er nog de krachtige Force+ collectie.

Wat je dus ook zoekt, HAVEP heeft het!