HAVEP

Je werk brengt je op gevaarlijke plekken en in risicovolle situaties. Betrouwbare werkkleding, met een hoge zichtbaarheid is dan ook van essentieel belang. Daarom ontwikkelde HAVEP voor jou de HAVEP® High Visibility-collectie. In het donker, in de sneeuw of midden in een storm, gekleed in de HAVEP High Visibility-werkkleding weet je zeker dat je opvalt.

HAVEP High Visibility

HAVEP Parka RWS
Havep high visibilty werkbroek
HAVEP werkjas

HAVEP High Visibility

Alle HAVEP High Visibility ontwerpen zijn uitgebreid getest in de praktijk en vervolgens geoptimaliseerd. De collectie zit dan ook vol met verrassende slimmigheden die jouw dag een stuk aangenamer maken. Denk aan een verlengd rugpand op de jas, voorgevormde broekspijpen, zakken met een klittenbandsluiting en natuurlijk reflectie op onverwachte, maar belangrijke plekken. De collectie voldoet aan de EN ISO 20471 en EN 343 normen.

Veiligheid

De High Visibility-werkkleding voldoet aan de zichtbaarheidseisen van jouw sector en beroep en houdt rekening met situaties uit de praktijk. Zo zorgt extra reflectie op de schouders voor een goede zichtbaarheid, ook als je gebukt aan het werk bent.

Comfort

De HAVEP® High Visibility-werkkleding is aangepast aan jouw lichaam en dagelijkse handelingen en werd uitgebreid in de praktijk getest. En dat merk je! De inzet van het kruis van de werkbroek heeft extra versteviging om uitscheuren te voorkomen. Op plekken die snel vuil worden zit marine doek, zodat je vlekken minder goed ziet en de rugplooien in het jack zorgen voor extra bewegingsvrijheid.

Kleuren

De HAVEP® High Visibility-collectie komt standaard in twee verschillende kleurencombinaties: Fluogeel - marineblauw en Fluo-oranje - marineblauw. Welke kleurencombinatie het beste bij jou past hangt af van je werkomstandigheden. Fluogeel valt over het algemeen meer op doordat het een hogere luminositeit heeft. Fluo-oranje is daarentegen de beste keus als je bijvoorbeeld in de sneeuw moet werken, omdat deze kleur beter afsteekt tegen het wit. Behoefte aan meer advies? Neem contact op met safety@destil.nl

Meer over werkkleding

DESTIL - HAVEP - werkkleding normen
HAVEP high visibility blog - wijzigingen normeringen

Meer HAVEP? Check de Attitude collectie

Vanaf vandaag kun jij je onderscheiden op de werkvloer. HAVEP introduceert de Attitude collectie met daarin de musthaves die jij als vakman nodig hebt. Bekijk de Attitude collectie:

HAVEP Bodywarmer HAVEP Bermuda HAVEP Overall
HAVEP Jack HAVEP Werkbroek 80229
HAVEP Amerikaanse overall
HAVEP Korte Jas HAVEP Werkbroek 80230
HAVEP Parka
HAVEP Softshell HAVEP Werkbroek 80231 Meer HAVEP