Zweetvoeten en Sokken, shoes and socks in harmony

We transpireren om koel te blijven. Hoe warmer we het krijgen, hoe meer zweet we produceren. Dat geldt zeker voor onze voeten wanneer we schoenen dragen. Als het zweet nergens naartoe kan, worden de voeten eerst vochtig en daarna koud. EMMA Hydro-Dry® sokken versterken dit effect extra waardoor je voeten langer fris en droog blijven. Jij wilt toch ook werken in optimale omstandigheden?

Emma hydrotec zweetsokken

Hydro-Tec® technologie voor super efficiënte vochtafvoering

Doordat de Hydro-Dry® sok ongelooflijk efficiënt vocht afvoert, blijven je voeten langer droog. Dat is wel zo fris en werkt een stuk comfortabeler. Uiteraard hangt de hoeveelheid warmte die afgevoerd wordt af van de tijd van het jaar en je activiteiten. Om die reden zijn de Hydro-Dry® sokken van EMMA verkrijgbaar in 3 versies: Working, Business en Thermo.

Hydro dry werksokken van Emma

Iedere soort heeft zijn eigen set aan eigenschappen die passen bij de tijd van het jaar en de intensiteit van de activiteit. Een paar van die unieke eigenschappen en technologieën zijn:

  • Extra droog door Coolmax®: Coolmax® polyestervezel met 4 kanalen absorbeert en transporteert vocht.
  • Extra sterk door slijtvaste vezel: versterkt en verstevigt de sokken, en verlengt zo hun levensduur.
  • Extra hygiëne door Sanitized: Sanitized doodt bacteriën en voorkomt geuren.

3 paar verschillende sokken voor optimale vochtafvoering

HYDRO-DRY® SUSTAINABLE WORKING SOK

De ideale, veelzijdige duurzame sok die het hele jaar gedragen kan worden. De comfortabele boord garandeert de perfecte pasvorm. Extra slijtvaste vezel in hiel en voorvoet verlengt de levensduur van deze sok. Deze sok bevat extra geleidende eigenschappen ESD. Verkrijgbaar in de maten 35 t/m 53.

HYDRO-DRY® SUSTAINABLE BUSINESS SOK

De ideale, veelzijdige duurzame sok die het hele jaar gedragen kan worden. De comfortabele boord garandeert de perfecte pasvorm. De extra slijtvaste vezel in hiel en voorvoet verlengt de levensduur van deze sok. Deze sok bevat extra geleidende eigenschappen, ESD. Verkrijgbaar in de maten 35 t/m 53.

HYDRO-DRY® SUSTAINABLE THERMO SOK

Een dikkere, warmere en beter isolerende sok. Uitermate geschikt voor koude omstandigheden. Deze sok bevat antistatische eigenschappen. MAAT 35 t/m 53.

🍃Duurzaam feitje: Met deze comfortabele sokken zet EMMA zich in voor schonere zeeën. Ze zijn gemaakt van opgedoken visnetten en BCI katoen.

Heb je hulp of advies nodig met het bepalen van de juiste sokken? Vraag onze afdeling Safety om advies via safety@destil.nl of 013-465-30-300

Emma logo 

Deze blog is in samenwerking geschreven met Emma