MASCOT® WORKWEAR

Het Deense familiebedrijf MASCOT biedt een breed assortiment aan werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. Alle producten zijn getest volgens de TESTED TO WORK-principes en worden wereldwijd geëxporteerd. Neem voor meer info contact op met uw accountmanager in uw lokale vestiging.

Ontdek de MASCOT-collectie in onze webshop en in onze winkels >

MASCOT® WORKWEAR - werkkleding van hoge kwaliteit

Bij MASCOT vindt u een grote selectie werkkleding met een focus op hoge kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. De werkkleding van MASCOT is geschikt voor verschillende branches en vakgebieden.

Nieuw bij MASCOT!

Het beste van MASCOT® WORKWEAR

Mascot dameskleding
Mascot ultimate stretch
mascot - rokken en shorts

MASCOT® WORKWEAR acties, advies en handige tools

MASCOT is een Deens werkkledingmerk dat al sinds 1946 bestaat. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige, comfortabele en functionele werkkleding voor verschillende branches. MASCOT werkkleding is verkrijgbaar in Nederland bij verschillende retailers, waaronder bouwmarkten, werkkledingwinkels en online.

Bekijk alle producten van MASCOT >
Het ontstaan van de Mascot kledinglijn
Dames pasvormen zoals het hoort

MASCOT® WORKWEAR ULTIMATE STRETCH

Hier vind je het laatste van MASCOT® WORKWEAR

Je kunt MASCOT® WORKWEAR volgen op:

 Facebook en  Instagram en  LinkedIn en Youtube

Mascot workwear

MASCOT® WORKWEAR - werkkleding van hoge kwaliteit

MASCOT streeft ernaar de allerbeste werkkleding en de beste veiligheidsschoenen te leveren, ongeacht de arbeidsomstandigheden, eisen of certificeringen waaraan de kleding moet voldoen. De werkkleding van MASCOT is gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design. Er is ook een ruime keuze in ULTIMATE STRETCH-producten met een unieke bewegingsvrijheid en hoge slijtvastheid.

Bij MASCOT vind je een breed assortiment werkkleding van hoge kwaliteit. Ontdek onze werkbroeken, shorts, softshell jassen, shell jassen, bodywarmers, winterjassen, t-shirts, poloshirts, sweatshirts, kniebeschermers, werkkleding voor dames en nog veel meer. Er is ook een ruime keuze aan producten met ULTIMATE STRETCH, met een unieke bewegingsvrijheid en hoge slijtvastheid. Het is kleding die je niet meer wilt uittrekken.

Of het nu koud of warm is, waait of regent, of als je extra zichtbaar moet zijn, MASCOT biedt geschikte werkkleding voor alle werk- en weersomstandigheden. Ook voor de laagjesmethode bieden we alle mogelijkheden.

Tested to work Alle werkkleding van MASCOT wordt in de eigen testcentra van MASCOT getest op kwaliteit volgens onze “Tested to work”-principes. We gebruiken laboratoriumtests, gebruikerstests, kwaliteitscontroles en vele andere tests bij het kiezen van stoffen voor veiligheidskleding en werkkleding. Je merkt meteen dat werkkleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen van MASCOT Tested to work zijn. Meer hierover vind je op www.mascot.nl/nl

Met de juiste MASCOT werkkleding voel je je prettiger op jouw werkplek.