1000 MOGELIJKHEDEN IN 1 SYSTEEM – DE FEIN MULTIMASTER

Fein multi master - 1000 systemen in 1 apparaat

Een machine die werkelijk waar (bijna) alles kan?! De FEIN multimaster is dé alleskunner onder de machines en is absoluut onmisbaar gedurende al jouw bouw- en renoveerklussen. 1000 mogelijkheden in 1 systeem, ja het is echt waar. Zagen, slijpen, polijsten, doorslijpen, vijlen, schaven, snijden en reinigen? Niks is te gek met de FEIN Multimaster, zolang je maar de juiste accessoires bij de hand hebt.

Aan de slag met een verbouwing? Eitje! Met een beetje ambachtelijke bedrevenheid en het juiste gereedschap kan er niets misgaan. Pak de FEIN MultiMaster bij de hand en je kunt ‘m als zaag, vijl, schuurmachine, krabber of polijstmachine gebruiken.

Voor elke klus tijdens de verbouwing ondersteunt deze multitool met de juiste originele accessoires.

Enkele accessoires uitgelicht

  • E-Cut-zaagbladen: Met de E-Cut-zaagbladen kun je parket en laminaat zagen, plinten en deurkozijnen aanpassen of kleine uitsparingen maken.
  • Ronde schuurplateau: Ramen en deuren zijn met het ronde schuurplateau met een diameter van 115 millimeter snel en betrouwbaar afgeschuurd.
  • Deltaschuurplateaus: Ook moeilijk toegankelijke hoeken en randen vormen met de deltaschuurplateaus geen probleem.
  • Afzuigset: Een afzuigset zorgt daarbij voor stofvrij werken.
  • Segmentzaagblad: Kapotte tegels in badkamer of keuken worden met het hardmetalen segmentzaagblad haarscherp uitgeslepen.
  • Plamuurmes: En moet de oude tapijtvloer het veld ruimen, dan verwijdert het stugge plamuurmes tapijt- en lijmresten en de hardmetalen schraper verwijdert pleisterwerk, cement of tegellijm.

Het uitgebreide aanbod aan accessoires maken jouw elektrische gereedschap een universeel hulpmiddel. Dankzij het gereedschapsloze QuickIN-snelspansysteem verwissel je accessoires met slechts één handeling. Maar niet alleen tijdens het bouwen en verbouwen is deze multitool onmisbaar. Ook bij vele klussen in de modelbouw, rondom de auto of boot kun je deze machine goed gebruiken!

Deze blog is geschreven door Fein 

Gastblog door Fein