Blog balk accelerate

Het ontstaan van de MASCOT® ACCELERATE kledinglijn

Een ontwikkelingsproces met de hoogste eisen

MASCOT® ACCELERATE is ontwikkeld met de ambitie om te voldoen aan alle eisen van de branche.

De opdracht was een nieuwe werkkledingcollectie te maken die als op maat gesneden was voor veel verschillende doelgroepen en die geschikt zou zijn voor een groot aantal taken. Tegelijkertijd is er een unieke designlijn gecreëerd die bedrijven een gestroomlijnde, representatieve en hypermoderne visuele identiteit geeft.

De ontwikkeling van MASCOT® ACCELERATE begon enkele jaren geleden in het designteam. Geïnspireerd door trends op het gebied van mode en sportkleding, en door werkkledinggebruikers en de branche, ontwikkelde het designteam de terugkerende designlijnen van de collectie en de heel bijzondere kleuren en stofkwaliteiten.

Met dynamiek en beweging uit de motorsport

De designlijnen in de kleding zijn geïnspireerd op de lijnen die snelheid en dynamiek creëren bij de raceauto's van Audi Sport. De kleding heeft daardoor een sportieve, actieve en afkledende uitstraling.

De collectie die matcht bij elke situatie

Eén collectie voor veel branches

De algemene flexibiliteit van de selectie in MASCOT® ACCELERATE biedt functies, kleuren en mogelijkheden voor een groot aantal branches.

MASCOT® ACCELERATE omvat zo veel verschillende producten, producttypen en productfuncties dat mensen uit zowel de bouw, logistiek, productie, transport en industrie allemaal een oplossing kunnen vinden die perfect bij hen past. Hieronder een preview van de collectie.

Mascot accelerate kleding

De vele combinatiemogelijkheden binnen de hele collectie is de grootste kracht van MASCOT® ACCELERATE. De collectie is doordacht wat betreft mixen en matchen op alle niveaus.

Met meer dan 70 producten in de collectie kan het hele bedrijf worden aangekleed volgens alle behoeften. Er is een volledige collectie voor zowel vrouwen als mannen – voor vrouwen zelfs in twee verschillende pasvormen.

Mascot

Gastblog door MASCOT