Projectbureau

Hang- en sluitwerk wordt steeds 'slimmer'. Het Projectbureau is het kenniscentrum van DESTIL op het gebied van hang- en sluitwerk, vluchtwegtechniek. Onze medewerkers voegen kennis toe aan de producten die DESTIL levert. Wij kijken naar techniek, functionaliteit en bedieningsgemak en toetsen alle wensen aan de wet- en regelgeving.

✓ Wij delen onze productkennis met u
✓ Regelmatig thema-avonden in samenwerking met leveranciers
✓ Met klanten op bezoek bij leveranciers
✓ Wij ontvangen uw klanten in onze showrooms

DESTIL adviseert opdrachtgevers en (hoofd)aannemers van planontwikkeling tot en met de uiteindelijke oplevering. Ook nemen wij zorginstellingen, scholen en (lokale) overheden werk uit handen. Wij ondersteunen het lean bouwen waarbij een zo efficiënt mogelijk bouwproces en gebruik van materialen wordt nagestreefd. Maar wil het eindresultaat daadwerkelijk lean zijn, dan begint ons werk al op de tekentafel bij de architect. Wanneer de architect ons de digitale bestanden stuurt van, bijvoorbeeld, het geplande hang- en sluitwerk, dan controleren wij of de toepassing correct is. DESTIL voegt meerwaarde toe aan het assortiment door de kennis die we hebben te delen. Zo organiseren we thema-avonden, bijvoorbeeld over brand- en vluchtwegtechniek of inbraakwering. Ook gaan we regelmatig samen met onze klanten op bezoek bij leveranciers.

Wij adviseren merkonafhankelijk over onder meer het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen), vergrendel- en vluchtwegtechniek (mechanisch en elektronisch), draaideurautomaten en toegangscontrole. Maar denk ook aan postkasten, garderobes, fietsenstallingen en signalering.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000