Raam- en deurtechniek

De productspecificaties van hefschuif- en draaikiepbeslag zijn vaak bijzonder. Daarbij moeten de producten voldoen aan diverse wettelijke eisen en normeringen. Onze productspecialisten adviseren u graag. Wij zijn gespecialiseerd in draai-, val- en hefschuifbeslag, meerpuntsluitingen, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, dichtingen en freesgereedschappen.

✓ Bestelgemak met de DESTIL Beslagmanager
✓ Advies op maat en professionele begeleiding
✓ Correcte levering
✓ Bekijk het assortiment in onze showroom

Aangezien hefschuif- en draaikiepbeslag uit veel verschillende onderdelen bestaat, is een vergissing snel gemaakt. Daarom hebben wij de 'DESTIL Beslagmanager' ontwikkeld. Met deze online beslagmanager kunt u 24/7 calculeren en bestellen. U voert eenvoudig de beslagmaten, het soort raam en het type beslag in. De beslagmanager laat direct zien welke onderdelen u nodig heeft en wat de netto prijs is. Onze medewerkers zorgen vervolgens voor een correcte levering. Wij hebben diverse hulpbestanden voor teken- en calculatieprogramma's waarmee u zelf een exacte begroting maakt en bestellingen plaatst. U kunt uw productbestanden digitaal aanleveren. Ook digitale facturering behoort tot de mogelijkheden.

Op ons hoofdkantoor in Tilburg hebben wij een showroom waar u, eventueel samen met uw klant, ons assortiment kunt bekijken. Ook de producten van de DESTIL-productgroep Domotica vindt u hier. Wij werken nauw samen met deze productgroep: een slot moet immers zowel mechanisch goed zijn als elektronisch perfect werken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653016 of info@destil.nl