2Bin-concept

Het 2Bin-concept van DESTIL is een slimme manier van productaanlevering die kosten bespaart, de efficiency vergroot en het milieu minder belast. Het is interessant voor bedrijven die waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

✓ Beter voorraadbeheer
✓ De juiste voorraad bij de hand
✓ Geen faalkosten door gebruik van barcodes

Wat is het?

In de (timmer)industrie is het gebruikelijk de materialen projectmatig en op pallets aan te leveren. Maar nogal eens worden de planningen tijdens een project aangepast; de materialen blijven echter gewoon staan, met diefstal, beschadiging of aangebroken verpakkingen tot gevolg. Het 2Bin-concept van DESTIL levert de gewenste hoeveelheden per project aan, verzameld in blauwe DESTIL-bakken. Het is één van de slimme voorraadbeheersystemen van DESTIL.

Zo werkt het

Letterlijk betekent 2Bin: twee bakken. In het 2Bin-concept worden twee rijen bakken achter elkaar geplaatst in een stelling. Eén bak bevat de voorraad voor een paar dagen in uw productieproces, aan te wenden voor meerdere projecten. Is de eerste bak leeg, dan pakt u de volgende bak uit het rek. DESTIL haalt de lege bak op en zorgt dat deze de volgende dag weer is gevuld. Wij verpakken de materialen per artikel in de blauwe bakken. U hoeft niets uit te pakken en er is geen afval van karton en plastic. Dat is tijdbesparend en milieuvriendelijk. Het 2Bin-concept sluit aan op de 'lean-gedachte'.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000 of info@destil.nl