DESTIL Industrie

Daarom DESTIL industrie

✓ Logistieke topprestaties
✓ Een breed en compleet assortiment
✓ Magazijninrichting en voorraadbeheer
✓ Online bestellen via de website of catalogus

Van oudsher is DESTIL dé leverancier voor bouw en industrie. Al 150 jaar bedienen wij industriële afnemers op maat. Om nog beter en effectiever op uw wensen te kunnen inspelen, hebben we de productgroep Industrie herkenbaarder en completer gemaakt. Daarbij kunnen wij putten uit het assortiment en steunen op de kennis en ervaring van één van de grootste industriële toeleveranciers van Europa. Want samen met de Dexis-bedrijven in Nederland, België en Frankrijk maakt DESTIL deel uit van de Franse multinational Descours & Cabaud.

DESTIL Industrie levert producten die essentieel zijn voor uw bedrijfsvoering, zoals onderhoudsproducten, gereedschappen, beschermende bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Als gevolg van wet- en regelgeving en uw bedrijfsproces dienen deze producten aanwezig te zijn; ze dragen echter niet bij aan uw kernactiviteit.

Door ons zeer geavanceerde logistieke systeem kunnen wij snel leveren. Tevens kunnen wij uw voorraad digitaal beheersbaar maken zodat u nooit misgrijpt. Desgewenst nemen wij de bulkvoorraad in opslag en beheert u slechts de kritieke voorraad. In samenwerking met onze zusterbedrijven zijn ook grensoverschrijdende afspraken uitstekend uitvoerbaar.

DESTIL Industrie werkt nauw samen met de productgroep DESTIL Safety. De collectie persoonlijke beschermingsmiddelen bestaat onder meer uit werkkleding, gelaats-, hand- en voetbescherming. Otoplastieken meten wij op de werkplek op en het gehele pakket PBM's kunnen wij per persoon uitleveren.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000 of info@destil.nl

DESTIL Industrie