DESTIL Service Groep

Het is wettelijk verplicht elektrisch handgereedschap en klimmateriaal periodiek te laten keuren. De DESTIL Service Groep keurt en repareert bij u op locatie. Morgen een audit? Dan komen we vandaag!

✓ Keuring op locatie, in heel Nederland
✓ Kleine reparaties worden ter plaatse verricht
✓ Certificering van uw gereedschap
✓ Indien nodig, directe levering van nieuw gereedschap
✓ Automatisch bericht voor de keuring

Elektrisch gereedschap moet altijd zijn goedgekeurd en gecertificeerd, ongeacht in welke sector het wordt gebruikt. De overheid controleert dit streng. Niet (goed) gekeurd betekent dat de bouw wordt stilgelegd. Al meer dan vijftien jaar verzorgen onze gecertificeerde keurmeesters technische keuringen en reparaties bij u op locatie. Wij keuren elektrisch gereedschap, haspels, verlengkabels (NEN-EN 3140), mobiele kamersteigers, ladders en trappen (NEN-EN 2484). Valbeveiliging wordt extern gekeurd.

Goedgekeurd gereedschap wordt voorzien van een keuringssticker met een uniek nummer. Dit nummer vindt u terug op het certificaat van goedkeuring. Alle gekeurde gereedschappen slaan we op in een database. Zo weten we precies wanneer er weer moet worden gekeurd en zijn de gegevens altijd voor u beschikbaar.

Bijzonder aan onze werkwijze is dat wij kleine reparaties ter plaatse verrichten. Als het nodig is, leveren we nieuwe producten. Overal waar wij als groothandel voor bouw en industrie onze producten leveren, bieden wij deze service aan. Ligt het gereedschap verspreid over verschillende locaties? We rijden alles na. Als extra service controleren we of de EHBO-koffers nog compleet zijn. Ook dit is volgens de wet verplicht.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000 of info@destil.nl