Design & Interieur

U wilt uw klanten niet alleen het beste bieden, maar ook het mooiste. Uw eisen zijn hoog: u verlangt hoogwaardige producten en de beste gereedschappen. De productgroep Design & Interieur geeft u veel keuze. Wij hebben een zeer compleet assortiment luxe raam- en deurbeslag en meubelbeslag voor keuken-, meubel-, jacht- en interieurbouwers. Zo kunnen uw klanten luxe raam- en deurbeslag van bekende ontwerpers uit binnen- en buitenland bestellen.

✓ Actuele productkennis
✓ Producttrainingen voor onze klanten
✓ A-merken en A-service
✓ Een breed én compleet assortiment
✓ Showrooms in alle vestigingen

Een breed assortiment en een gedetailleerde productkennis zijn de voorwaarden voor maatwerk. Dat leveren wij dan ook: u geeft ons de maten, wij zorgen voor pasklare lades, schuifdeuren en kastinterieurs. Wij nemen zowel opdrachten aan voor enkele stuks als complete projecten voor de utiliteits- en woningbouw.

In al onze vestigingen hebben wij showrooms met luxe, modern en klassiek beslag. De showrooms in Tilburg, Nijmegen en Helmond hebben een nóg groter assortiment. Desgewenst ontvangen wij hier de uiteindelijke gebruikers: uw klanten. Onze specialisten adviseren hen graag, waarbij de aanbieding altijd via u verloopt. Onze productspecialisten hebben actuele productkennis die zij graag met u delen. In onze hoofdvestiging in Tilburg organiseren wij regelmatig trainingen en toolbox meetingen voor aannemers, keuken-, meubel- en interieurbouwers. Daarnaast zijn wij sparringpartner voor architecten.

Het kiezen van het juiste raam-, deur- of meubelbeslag is een tijdrovende bezigheid. Wij adviseren u graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653019 of interieur@destil.nl