DESTIL Safety

DESTIL Safety heeft zich gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen, beschermende kleding en producten op het gebied van veiligheid op en rondom de werkplek.

✓ Bedrijfs-, promotionele en representatieve kleding
✓ Persoonlijke beschermingsmiddelen
✓ Detectiemiddelen
✓ Afbaken- en markeringssystemen
✓ Reinigingsmiddelen

Werkkleding van nu is gemaakt van hightech materialen die zelfs prettiger dragen dan katoen. U bestelt uw bedrijfskleding eenvoudig via onze catalogus of uw persoonlijke webshop. Wilt u eerst passen? Dit kan in onze vestigingen. Desgewenst verzorgen wij het wassen en reinigen van uw bedrijfskleding. In onze eigen drukkerij kunnen wij uw bedrijfskleding voorzien van het bedrijfslogo. Wij bedrukken zelfs per kledingstuk waardoor u geen voorraad hoeft aan te houden.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Onze brede collectie PBM's bestaat onder meer uit hoofd-, gelaats-, adem-, oog-, gehoor-, hand- en voetbescherming. En mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan bent u met onze EHBO-koffers en oogdouches goed voorbereid. Daarnaast hebben we verscheidene soorten handzepen en papieren of katoenen doeken voor de persoonlijke reiniging.

Veiligheid op en rondom de werkplek

Naast kleding en PBM's biedt DESTIL Safety een uitgebreid assortiment aan protectie-, detectie- en behandelingsmiddelen. Zo hebben wij meetapparatuur voor geluid, lucht en trillingen, spiegels, markeringsmiddelen en antislipproducten op voorraad. De wet stelt strenge eisen aan de werkomgeving - werknemers moeten hun werk veilig kunnen doen. Wij adviseren u graag vrijblijvend over veiligheid op en rondom de werkplek. Een veilig gevoel!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000 of safety@destil.nl