Domotica

DESTIL Domotica is gespecialiseerd in het elektronisch vergrendelen, controleren, automatiseren en sluiten van deuren en ramen. Wij werken merkonafhankelijk en begeleiden desgewenst de montage. Een vrije, veilige toegang is immers belangrijk.

✓ Denkt vanuit de eindgebruiker
✓ Vrijblijvend project- en functionaliteitsadvies
✓ Begeleidt de montage
✓ Service en onderhoud middels gecertificeerde montagepartners
✓ Expert in vluchtwegtechnieken
✓ Eigen showroom met toegangsoplossingen in bedrijf
✓ Producten en oplossingen voldoen aan PolitieKeurmerk Veilig Wonen
✓ Biedt A-merken en een A-aftersales

Elektromechanisch sluiten is een grijs gebied: de aannemer is geen elektrotechnicus en de elektrotechnicus is niet gespecialiseerd in mechanica. De productspecialisten van DESTIL Domotica combineren beide disciplines en geven een deskundig advies over innovatieve toegangsoplossingen. We werken hierbij nauw samen met de productgroep Raam- en deurtechniek en het DESTIL Projectbureau, het kenniscentrum van DESTIL. Een slot moet immers zowel mechanisch goed zijn als elektronisch perfect werken. Uiteraard voldoen onze gecontroleerde vluchtwegen aan de internationale regelgeving. Wij maken vrijblijvend projectadviezen en kostenberekeningen. Daarnaast begeleiden we bij voorkeur de bouwkundig aannemer bij de montage van de producten. In welke fase het bouwproces ook is, wij spelen graag een begeleidende en coördinerende rol. Hierbij houden we steeds wensen van de eindgebruiker in gedachten.

DESTIL heeft een breed assortiment van domotica producten die deuren kunnen aandrijven, controleren en vergrendelen. In onze hoofdvestiging in Tilburg hebben we een showroom ingericht waar u het automatisch hang- en sluitwerk werkend kunt zien. Wij demonstreren er geavanceerde vergrendeltechnieken zoals het zorgslot, een vernuftige combinatie van elektronica en mechanica. Onze productspecialisten adviseren aannemers, architecten, ingenieurs, projectontwikkelaars, verenigingen van eigenaren, (lokale) overheden, woningcorporaties, zorginstellingen, scholen en installatiebedrijven.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 013-4653000 of domotica@destil.nl