BLUM tandembox blumotion

Blum tandembox

Eén systeem. Tal van mogelijkheden. TANDEMBOX, de beproefde lade uit metaal biedt een breed toepassingsspectrum en een breed scala van designmogelijkheden: van standaardoplossingen tot speciale toepassingen. Hierbij dient het beproefde TANDEMBOX-corpusprofiel altijd als basis. Dat zorgt voor een zweefloop en groot bewegingscomfort.

Blum tandembox:  De Tandembox | Blumotion | Assortiment | Over Blum

Ga direct naar de: BLUM ladeconfigurator

Eén corpusprofiel, een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden

Het beproefde TANDEMBOX-corpusprofiel overtuigt door zijn hoge bewegingscomfort. Slijtvaste kunststofrollen zorgen voor een zweefloop en een dynamische belastbaarheid van 30 kg of 65 kg. Dankzij het adaptieve dempingsysteem BLUMOTION is zacht en geruisloos sluiten gegarandeerd. En dat een meubelleven lang!

Eenvoudige en werktuigloze montage

Wij vinden het belangrijk dat de montage zo snel en comfortabel mogelijk kan gebeuren, bijvoorbeeld volledig werktuigloos. Zo kunnen inschuifelementen in slechts een paar eenvoudige stappen werktuigloos worden gemonteerd.

BLUMOTION - Zacht en geruisloos sluiten

Dankzij de 'BLUMOTION' demping sluiten meubels zacht en geruisloos – en dat onafhankelijk van de uitgeoefende kracht en van het gewicht van de klapdeur, deur of voorraadlade. De functie is geïntegreerd in klapdeursystemen, scharnieren en uittreksystemen.

Adaptieve demping

Gedempt sluiten - onafhankelijk van de uitgeoefende kracht van de sluitbeweging en het gewicht van de klapdeur, de deur of de voorraadlade.

Geïntegreerd in alle productgroepen

BLUMOTION is geïntegreerd in klapdeur-, scharnier-, en uittreksystemen. Als alternatief kan BLUMOTION ook op scharnieren zonder geïntegreerde demping worden geïnstalleerd door eenvoudig opklikken.

Blumotion assortiment

BLUM Ladeconfigurator

De BLUM TANDEMBOX is beschikbaar voor diverse inbouwhoogtes en voor een lengte tussen 270 mm en 650 mm. Inbouwhoogtes: 80 mm (lade N) – 106 mm (lade M) – 144 mm (lade K) – 193 mm (lade C) en 224 mm (lade D)

Over Blum

BLUM is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van meubelbeslagen en met name zijn ze gespecialiseerd in de meubel- en keukenindustrie. Bij Blum draait alles om de beweging. De beslagoplossingen van Blum maken door de verschillende bewegingstechnologieën het openen en sluiten van meubels een ware belevenis. Zo wonnen ze in 2013 een award voor BLUMOTION, een oplossing voor zacht en geruisloos sluiten.