Het PASLODE IM90XI nagelapparaat is dé opvolger van de IM90CI

Nieuw bij DESTIL de nieuwe IM90XI

Je favoriete Paslode nagelapparaat is nu nog lichter en krachtiger dan ooit! De IM90Xi is dé opvolger van je oude vertrouwde IM90Ci en hij is beter dan ooit. En dat kan de testgroep beamen want 100% van de testers wil de nieuwe IM90XI direct aanschaffen.

Wat is er nog beter aan de IM90XI?

De IM90Ci was voor jou als dakwerker, gevelwerker, houtbewerker onmisbaar. Maar geloof ons je wil hem direct inruilen voor de IM90Ci, want deze versie is op vele fronten, vele malen beter en vele malen fijner om mee te werken.

Zo licht als een veertje

Zo is de IM90Ci maar liefst 6% lichter dan zijn voorganger. Dat klinkt niet veel, Maar als jij urenlang achter elkaar boven je hoofd door bezig bent met de bevestiging van panlatten, rachels, dak- en vloerplaten, windverbanden, bekisting, (gevel)bekleding, constructies, vloerplaten, hekconstructies, terrasconstructies, verpakkingen, etc. uit hout. Dan ben je blij dat er een lichter alternatief is. Ook is de IM90XI nog eens optimaal gebalanceerd, waardoor hij voor een verbeterde handeling en ergonomie zorgt. Met zijn 3.6 KG is dit nagelapparaat veruit de lichtste van de markt!

Supersnel

Met de Paslode IM90XI kun je nog sneller door naar je volgende klus. Met een geladen accu schiet hij wel tot 13.000 keer per laadbeurt oftewel tot 5 daken per volle accu en dit aan 2 tot 3 nagels per seconde! Zeker weten of je de volgende klus haalt? Dankzij de gas- en accu indicator kun je snel het energieniveau aflezen. Accu leeg? Dankzij de nieuwe positie en vergrendeling kun je accu nog sneller vervangen.

Duurzamer en minder onderhoud

Het Paslode IM90XI Impulse systeem is opgebouwd uit 3 onderdelen - het apparaat, nagel en gas. Deze onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt voor optimale prestaties. Bij registratie krijg je wel 3 jaar volledige garantie inclusief onderhoud. Alhoewel onderhoud op dit toestel pas na 50.000 à 80.000 schoten nodig is.

De Paslode SERIES-i apparaten hebben een intelligent gas injectiesysteem. De gas injectieklep levert de exacte dosering gas die nodig is bij een bepaalde temperatuur, waardoor de nagelprestaties in alle temperaturen (weersomstandigheden van -15°C tot +49°C) perfect zijn en er altijd een juiste slagkracht is met een constante slagdiepte van de nagel. De Paslode gaspatronen zorgen voor een hoog kwaliteitssmeermiddel in de verbrandingskamer bij elk schot. Dit voorkomt dat een hoog koolstofgehalte binnen het apparaat wordt opgebouwd, waardoor er een langere levensduur is met behoud van functie met een optimaal prestatieniveau.

Accessoires

In de Paslode IM90XI gaan gebonden stripnagels van 50 tot 90mm. Alle Paslode nagels zijn in overeenstemming met de Eurocode 5 en zijn de eerste nagels met een CE markering.