Nieuw bij DESTIL Prolians

Nieuw in het DESTIL assortiment

Net zoals in de bouw, verbeteren en zoeken wij continue naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Als marktleider op het gebied van bouw streven wij ernaar onze klant steeds beter te bedienen met de laatste ontwikkelingen en de nieuwste concepten. Dankzij nieuwe samenwerkingen en de introductie van nieuwe spelers op de markt wordt het assortiment aan kwaliteitsproducten steeds verder uitgebreid. Hieronder vind je een overzicht van onze nieuwe producten.

Bekijk hier onze nieuwste aanwinsten 

Nieuw bij DESTIL Prolians: Formani Basic in mat zwart

Formani mat zwart deurbeslag

Het schitterende mat zwarte deurbeslag uit de BASICS serie van Formani past in vrijwel ieder interieur. Of je nu voor modern en strak wil gaan, of juist tijdloos of zelfs klassiek. Zwart is een makkelijk te combineren kleur dat een contrast toevoegt dat de ramen en deuren bij het interieur betrekt.

Praktische details:

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid van Formani
 • Beschikbaar in veel diverse maten en soorten
 • Reflectieloze mat-zwarte afwerking

Nieuw bij DESTIL Prolians: Red Brick veiligheidsschoenen

Red Brick veiligheidsschoenen

Met een trendy vormgeving die gecombineerd wordt met oersterke bescherming maken Red Brick veiligheidsschoenen een statement dat stijl niet meer hoeft te verliezen van functie. Doorbreek de monotone look en combineer stijl en kwaliteit in je outfit met de nieuwe lijn van Red Brick.

Praktische details:

 • Beschikbaar in diverse soorten en kleuren
 • Van S1 tot en met S3
 • Hoogwaardige materialen met een schitterende afwerking

Nieuw bij DESTIL Prolians: Creemers compressors

Creemers compressors

Werkplaatsen die veel gebruik maken van pneumatisch gereedschap kennen het belang van betrouwbare compressors met capaciteit. Voor deze werkplekken is Creemers het merk dat de oplossing biedt. Hoge capaciteit, hoog vermogen en motoren van hoge kwaliteit zorgen voor een vertrouwd gevoel.

Praktische details:

 • Verkrijgbaar in verschillende volumes
 • Ook beschikbaar in olievrij
 • Diverse vermogens beschikbaar

 

Nieuw bij DESTIL Prolians: Festool decoupeerzagen

Festool decoupeerzagen

Of je nou mobiel wil kunnen werken met een accu-decoupeerzaag, of toch de voorkeur geeft aan netspanning, de nieuwe lijn van Festool decoupeerzagen geven je de tools om de meest strakke lijnen uit te zagen. Elke vorm, elke hoek en iedere keer een strak en professioneel resultaat.

Praktische details:

 • Beschikbaar als complete sets
 • Beschikbaar met accu of op netspanning
 • Afstel mogelijkheden in diverse richtingen

 

Ook het bekijken waard

Vervang je vertrouwde IM90CI voor de vernieuwde IM90XI

Nieuw bij DESTIL van Spit Paslode

De IM90XI is het nieuwe paradepaard van Spit Paslode en vervangt de oude IM90CI met zijn vernieuwde design en prestaties. Doorontwikkeling van het oudere model heeft geleid tot een vernieuwd design, betere prestaties en een gewichtsbesparing van 6%: veruit de lichtste van de markt!

> Bekijk alle producten van Spit Paslode

Het nieuwe assortiment bij DESTIL Prolians

Als groothandel voor de bouwsector sinds 1865 zet DESTIL Prolians zich af van de concurrentie door de ontwikkeling van nieuwe producten nauwkeurig te volgen. Onze fabrikanten en leveranciers zijn dagelijks actief in het onderzoek en de ontwikkeling naar nieuwe technieken, toepassingen en materialen die de projecten in de bouwsector helpen om betere resultaten te behalen. Dankzij onze nauwe samenwerking met de grootste fabrikanten uit onze branche hebben wij toegang tot het nieuwste assortiment producten. Hiermee kunnen wij onze klanten voorzien van nieuwe producten die elke dag helpen om het project met meer succes en kwaliteit af te ronden. Zo helpt DESTIL Prolians al sinds 1865 de bouwsector te ontwikkelen.

Nieuwe producten via de vestigingen en geleverd waar je maar wilt

Onze inzet voor een breed assortiment dat aansluit bij onze diverse klanten stopt niet bij de digitale oplossingen die DESTIL Prolians haar klanten biedt. Ook via onze 36 vestigingen, verspreid door Nederland, kunnen wij al onze klanten bedienen. Mocht je vragen hebben dan kunnen onze getrainde verkoopmedewerkers je alles vertellen over de nieuwste producten uit ons assortiment. Is het voor het huidige project makkelijker dat de producten op locatie geleverd worden? Dan is dit dankzij ons distributiekanaal mogelijk! Bestellingen kunnen zowel via onze eigen vrachtwagens bezorgd worden op elke locatie, als via onze logistieke partners. DESTIL Prolians kan elke grootte en afmeting afleveren. Geschikt voor zowel de zelfstandige vakmannen als de internationale ondernemingen.