Nieuw in het DESTIL assortiment in mei

Nieuw in het DESTIL assortiment

Net zoals in de bouw, verbeteren en zoeken wij continue naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Als marktleider op het gebied van bouw streven wij ernaar onze klant steeds beter te bedienen met de laatste ontwikkelingen en de nieuwste concepten. Dankzij nieuwe samenwerkingen en de introductie van nieuwe spelers op de markt wordt het assortiment aan kwaliteitsproducten steeds verder uitgebreid. Hieronder vind je een overzicht van onze nieuwe producten.

Bekijk hier onze nieuwste aanwinsten van de maand mei

Huisnummers intersteel XL en XXL

Huisnummers intersteel XL en XXL

Met dit grote huisnummer creëer je een echte eye-catcher op een woning. Het huisnummer is vervaardigd uit rvs en uitgevoerd in de trendy kleuren zwart en verkrijgbaar in het slijtvast RVS.

Praktische details:

 • Hoogte 500mm
 • RVS en mat zwart
 • Inclusief bevestigingsmateriaal.

 

Ellen tochtprofielen - ELRO XL - aluminium en wit

Ellen aluminium opbouw tochtprofiel

Deze Ellen aluminium opbouw tochtprofiel is een opbouwprofiel voor naar binnen en buiten draaiende deuren en ramen. Speciaal voor renovatiedoeleinden en overbrugging van grote kieren mogelijk.

Praktische details:

 • Maximale kier 13 mm
 • Snel en eenvoudig te plaatsen
 • Kunststof afdichting 

 

Girffon HBS accelerator en rubber tix

Griffon HBS 200 Rubber Tix coating en accelerator

HBS-200 Rubbert Tix zorgt voor een duurzame, water- en luchtafdichtende en beschermende coating. Met gebruik van de HBS200® Accelerator maak je de toplaag nog sneller waterdicht.

Praktische details:

 • Uitstekende hechting
 • Beschermt tegen erosie en corrosie
 • Ideaal voor verticale toepassingen

 

Intersteel deurkrukken op mini rozet

Intersteel deurkrukken op mini rozet

Deze stijlvolle deurkrukken op mini rozet zijn de trendy oplossing voor smalle deurstijlen. De kruk heeft nauwelijks een zichtbare rozet en door de zelfklevende bevestiging is bevestigingsmateriaal overbodig!

Praktische details:

 • 30 mm rozet
 • Rond of vierkant
 • Deurdiktes van 38 - 44 mm

 

 

Ook het bekijken waard

Nieuw Ivana assortiment

Nieuw van IVANA

Bundelbandjes, deurdranger, big bags, handgereedschappen en nog veel meer nieuws van Ivana vind je hier. Houd ons Ivana aanbod goed in de gaten want we breiden het aanbod maandelijks flink uit!

> Naar Ivana assortiment

Het nieuwe assortiment bij DESTIL Prolians

Als groothandel voor de bouwsector sinds 1865 zet DESTIL Prolians zich af van de concurrentie door de ontwikkeling van nieuwe producten nauwkeurig te volgen. Onze fabrikanten en leveranciers zijn dagelijks actief in het onderzoek en de ontwikkeling naar nieuwe technieken, toepassingen en materialen die de projecten in de bouwsector helpen om betere resultaten te behalen. Dankzij onze nauwe samenwerking met de grootste fabrikanten uit onze branche hebben wij toegang tot het nieuwste assortiment producten. Hiermee kunnen wij onze klanten voorzien van nieuwe producten die elke dag helpen om het project met meer succes en kwaliteit af te ronden. Zo helpt DESTIL Prolians al sinds 1865 de bouwsector te ontwikkelen.

Nieuwe producten via de vestigingen en geleverd waar je maar wilt

Onze inzet voor een breed assortiment dat aansluit bij onze diverse klanten stopt niet bij de digitale oplossingen die DESTIL Prolians haar klanten biedt. Ook via onze 36 vestigingen, verspreid door Nederland, kunnen wij al onze klanten bedienen. Mocht je vragen hebben dan kunnen onze getrainde verkoopmedewerkers je alles vertellen over de nieuwste producten uit ons assortiment. Is het voor het huidige project makkelijker dat de producten op locatie geleverd worden? Dan is dit dankzij ons distributiekanaal mogelijk! Bestellingen kunnen zowel via onze eigen vrachtwagens bezorgd worden op elke locatie, als via onze logistieke partners. DESTIL Prolians kan elke grootte en afmeting afleveren. Geschikt voor zowel de zelfstandige vakmannen als de internationale ondernemingen.