Wat is er nieuw bij DESTIL? Wij lichten de toppers uit.

Nieuw in het DESTIL assortiment

Net zoals in de bouw, verbeteren en zoeken wij continue naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Als marktleider op het gebied van bouw streven wij ernaar onze klant steeds beter te bedienen met de laatste ontwikkelingen en de nieuwste concepten. Dankzij nieuwe samenwerkingen en de introductie van nieuwe spelers op de markt wordt het assortiment aan kwaliteitsproducten steeds verder uitgebreid. Hieronder vind je een overzicht van onze nieuwe producten.

Bekijk hier onze nieuwste aanwinsten 

Nieuwe bouten en schroeven van Hoenderdaal zijn beschikbaar bij DESTIL Prolians

Hoenderdaal Blackline serie

Bij de huidige trend voor zwarte afwerking horen ook zwarte bevestigingsmaterialen. Ze zijn de puntjes op de I en denk aan de kleinste details met de zwarte bevestigingsmaterialen van Hoenderdaal in de Blackline serie van bouten, moeren en schroeven.

Praktische details:

 • Slijtvaste zwarte coating voor lange levensduur
 • Beschikbaar in veel diverse maten en soorten
 • Gefabriceerd volgens de hoogste eisen en standaarden

Bekijk de nieuwste artikelen van Fein bij DESTIL Prolians

Fein multimaster en zaagbladensets

Lastige hoeken, moeilijke werkplekken en onhandige houdingen zijn verleden tijd. De accu-aangedreven Multimaster van Fein past op plekken waar je beperkt ruimte hebt. Met de vele opzetstukken die beschikbaar zijn kun je zagen, slijpen en snijden. Geen limitaties meer tijdens jouw werkzaamheden.

Praktische details:

 • Diverse opzetstukken beschikbaar
 • Op accu aangedreven voor extra hoge mobiliteit
 • Uitstekende garantie op Fein materialen

Het nieuwe zwarte beslag van Axa is binnen bij DESTIL Prolians

Axa zwart beslag

Met de nieuwe lijn van zwart beslag geeft Axa antwoord op de vraag naar een hogere diversiteit aan raam- en deurbeslag in de zwarte kleur. Een combinatie van de betrouwbaarheid en kwaliteit van Axa en de huidige technologie in afwerking geeft een moderne look aan het raam of deur met de vertrouwde kwaliteit van Axa.

Praktische details:

 • Passend op de meeste raam- en deurkozijnen
 • Stevige, zwarte coating voor langdurig resultaat
 • Volgens de hoge standaarden van Axa gefabriceerd

 

Nieuwe Ivana SDS boren beschikbaar bij DESTIL Prolians

Ivana SDS-plus series

Wie geen gat in de lucht kan springen, kan rekenen op de Ivana SDS-plus series boren. De SDS-plus, SDS-plus Cross 4 en SDS-plus Speed+ boren van Ivana graven zich zelfs door het hardste materiaal heen en doen het zware werk waar andere boren het afleggen.

Praktische details:

 • In vele maten beschikbaar
 • Zeer lange levensduur
 • Trillingsarm ontwerp

 

Ook het bekijken waard

Bekijk ons nieuwe assortiment van Ivana verven en lakken

Nieuw van Ivana

Het nieuwe assortiment van verven en lakken uit de fabriek van Ivana zorgen voor een beter resultaat met een hogere kwaliteit. Geschikt voor diverse ondergronden en beschikbaar in verschillende kleuren en volumes. Ivana verven maken het makkelijker om een beter resultaat te bereiken.

> Naar Ivana verven en lakken assortiment

Nieuw: buitenverlichting van EGLO

Wat eerst alleen leuk speelgoed leek voor binnen, hebben we nu ook beschikbaar voor buiten. Met de EGLO connect buitenverlichting kun je op afstand ook al je buitenlampen bedienen via de handige EGLO connect app. Met gemak allerlei timers of verschillende lichtsterktes in.

> Naar EGLO assortiment

Nieuw - eglo connect buitenverlichting

Het nieuwe assortiment bij DESTIL Prolians

Als groothandel voor de bouwsector sinds 1865 zet DESTIL Prolians zich af van de concurrentie door de ontwikkeling van nieuwe producten nauwkeurig te volgen. Onze fabrikanten en leveranciers zijn dagelijks actief in het onderzoek en de ontwikkeling naar nieuwe technieken, toepassingen en materialen die de projecten in de bouwsector helpen om betere resultaten te behalen. Dankzij onze nauwe samenwerking met de grootste fabrikanten uit onze branche hebben wij toegang tot het nieuwste assortiment producten. Hiermee kunnen wij onze klanten voorzien van nieuwe producten die elke dag helpen om het project met meer succes en kwaliteit af te ronden. Zo helpt DESTIL Prolians al sinds 1865 de bouwsector te ontwikkelen.

Nieuwe producten via de vestigingen en geleverd waar je maar wilt

Onze inzet voor een breed assortiment dat aansluit bij onze diverse klanten stopt niet bij de digitale oplossingen die DESTIL Prolians haar klanten biedt. Ook via onze 36 vestigingen, verspreid door Nederland, kunnen wij al onze klanten bedienen. Mocht je vragen hebben dan kunnen onze getrainde verkoopmedewerkers je alles vertellen over de nieuwste producten uit ons assortiment. Is het voor het huidige project makkelijker dat de producten op locatie geleverd worden? Dan is dit dankzij ons distributiekanaal mogelijk! Bestellingen kunnen zowel via onze eigen vrachtwagens bezorgd worden op elke locatie, als via onze logistieke partners. DESTIL Prolians kan elke grootte en afmeting afleveren. Geschikt voor zowel de zelfstandige vakmannen als de internationale ondernemingen.